torsdag 1. oktober 2009

Tøvsjurlua "vinterblomst"
Her e den aller første tøvsjurlua!!! Mønsteret har æi tægna sjøl. Lua e sydd av brun fleece og fora med et godt og mjukt babyteppe som i brukte da æi va lita. Har aplikert på fire blomstrer i rosa med en brun knapp i mitden. Lua sitt godt på hodet sia den har borrelås som feste. Så no kan snuppa bare springe rundt og kose sæi;)
Trur lua e så pass tjukk at dne kan brukes gjennom hele vinteren.

8 kommentarer:

 1. Ohhhh!!!!!!! Denne var bare utrolig flott! Har du virkelig designet denne selv? Du kan snart starte egen geseft du;)

  SvarSlett
 2. Så artig lue. Du er utrolig flink og kreativ. Spennende blogg du har.

  God helg:o)

  SvarSlett
 3. så utrolig herlig! dette er så nydelig at jeg smelter! Du er blitt en ordentlig syerske du! Men ikke legg scrappingen helt på hylla da, du er en naturlig talent når det gjelder håndarbeid og papirarbeid! Fin helg til deg!

  SvarSlett
 4. Den var kjempesøt. Fint med blomstene :)

  SvarSlett
 5. ååå, den var kjempefin!! tipper Ariel blir supersøt i den, må legge ut et bilde av det :D du er så flink snuppa! får til alt du :)

  SvarSlett
 6. Kjempe skjønn! Eg vente på kjolen du har sydd, nå må du legga den inn :) Eg har fått meg blogg på norsk: lykkeligoglykkeliten.blogspot.com

  Klem!!

  SvarSlett
 7. denne lua er virkelig kjempefin.. gleder meg til jeg får litt tid igjen slik at jeg kan sy sy sy.. det var jo egentlig ganske morsomt.. :):) selv om jeg er en utålmodig sjel og kunne tenkt meg at noen klippet til for meg ;)

  SvarSlett