tirsdag 5. januar 2010

Selebuksa " En elefant kom marsjerende"




Denna selebuksa sydde æi i julegave til en kjæmpehærlig gutt på snart to år. Æi laga også ei smekke og tre erteposer av samme stoff.
Serat æi skulle jo ha strøke buksa før æi tok bilde...

10 kommentarer:

 1. Å flott bukse!! Stilig med matchende tilbehør!

  Fikk du tak i votte mønsteret? Jeg kan tegne det av og sende det til deg om ikke:)

  SvarSlett
 2. Hihi nydelig bukse og smikke, og søte erteposer! Tuuuuusen takk, helt perfekte farger og alt! Må bare få fikset på knappene så langemann kan bruke den! :):):)

  SvarSlett
 3. Heeeeei:)

  Du...jeg må bare si tusen tusen takk for alle de fine kommentarene du legger igjen hos meg i min blogg:) Denne buksa var bare utrolig kul.....jeg vil ha....sikle :P Men du...over til den flotte lua som jeg hadde så lyst på. Du har ikke lyst til å bytte noe syprosjkter da:? :P Du syr en slik lue til min Adrian, så kan jeg sy et par slike til deg: http://minelis.blogspot.com/2010/01/nye-votter-sydd-i-kveld-dame-str.html Så kan jeg sende med mønster til voksen dame og barn str 3 år (er det jeg har laga til nå)

  SvarSlett
 4. Så fint at du vil bytte:) Det er greit at lua ikke blir ferdig med det første:) Jeg vil gjerne ha brunt og turkis. Og Adrian blir 2 år i April, så du vet sånn sirka hvilken str du skal sy etter;) Og åssen farger vil du ha på vottene dine? Jeg har naturhvit, rød, mørkeblå, lyseblå, grønn og lyserosa (tom for mørkerosa desverre) Sender du meg en PM på BV med adressen din?

  SvarSlett
 5. Hihi....ser jo nå at jeg må har røde lepper på lua:) Så da vil jeg ha brunt og rødt:)

  SvarSlett
 6. oioioi. er helt betatt av bloggen din. så mye fint du lager. og staæsjet du kjøper er dødskult. skulle ønske jeg hadde så kul stil hjemme at en fluesopp eller et dådyr hadde glidd rett inn:P

  SvarSlett
 7. Stilig bukse! Har kjøpt samme stoffet med elefanter på i orange. Vet bare ikke helt hva jeg skal lage ennå:)

  SvarSlett
 8. Hei og takk for hyggelig kommentar:)

  Jeg brukte tørkerull hylsen..( kan også bruke dorull) når jeg lagde serviettringer.. Klipp eller skjær i den bredden du ønsker. Kle inn med papir som settes fast med dobbelsidig tape eller lim. Pynt, bling o.l. kan limes på med limpistol. Det fungerte for meg:)

  Hilsen Mia som har laget nåleputer etter inspirasjon av dine erteposer..
  Kan du forresten noen gøye erteposeleker?

  SvarSlett
 9. For ei hærlig bukse! Du er bare såååå flink. Bestandig så nydelige farger og stoffer satt i sammen.

  SvarSlett