torsdag 25. mars 2010

Bursdagsgave fra nord!
I dag va æi innom posten for å hente bursdagsgave fra ei kjæmpegod venninne nordpå. Og gjett om æi blei glad når æi pakke opp gavan!!!!! Silje, du har troffe helt perfekt på denna gaven asså! Disse her to nyyyydelige dukka lå pakka inn i et fint lilla papir med kvite prikker på. Fikk også den kjæmpesøte lys-slukkern og de her herlige serviettan:) Mamman og pappan til Silje hadde også sendt med en en liten gav til mæi. (tusen takk skal dåkker ha Britt og Finn!) De her søte serviettan med indianer på va bare så søte:) Når æi og Silje va små lekte vi at vi hadde et indianerbål bak huset demmes, og der så vi usynelige samer:) hehe... E så herlig med onger, de har så livlig fantasi! Og enda artigere å tenke tilbake på at vi også har vært en av dæm en gang...
Begge pakkan med servietter va så skjønne at de må nok foreviges.Blir nok kanskje en lampeskjørm, et lys, en skål eller nå lignanes av de her... Vi får vente og se;)

2 kommentarer:

  1. For noen herlige gaver du har fått av venninna di <3

    SvarSlett
  2. Ja, de tingene var veldig "deg" ;). Jeg har funnet ut at etter påske er det under TO uker til dere dukker opp her i Trondheim, så du får gaven din når du kommer hit ;)
    Er litt treig, men tror alikevel jeg greier å være raskere enn deg når det gjelder bursdagsgaver ;) Hihihi!

    SvarSlett