søndag 28. mars 2010

Fra kopper og fat til etasjefat!
ferdig innpakka!

Ei veldig god venninne av mæi har fådd sæi ny leilighet, og i den anledning ville æi gi ho en liten innfløttergave. Æi tråla de Fretexan som va i nærområde for å finne søte kopper og fat, så æi kunne lage etasjefat. Med god hjelp fra mannen min ( som e litt flinkere enn mæi med sån her veldig nøye liming) fikk vi trylla fram detta fatet. Fant ut at det trengtes litt snop på fatet, så æi satte igang å lage rosa og lilla pikekyss. Synes de blei prikken over I en på gaven:) La også med to turkise lys og en pakke med fine servietter. Hadde egentlig lyst til å bake muffins til Julia også, men sia vi ikke hadde mer former igjen, blei det ei langpannekake istede. Den blei pynta med rosa melisglassur, tuttifruttistrø og hjemmelaga pikekyss:) Det så ut som at gaven falt i smak av mottakeren:)

17 kommentarer:

 1. Så fint det ble :) kansje du kan legge ut oppskrift på godisen?? Så gooode ut :D

  SvarSlett
 2. Oppskriften e kanonenkelt! # eggehviter piskes luftige. Tilsett 1 dl sukker, pisk litt til. Ha i konditorfarge om du vil. Stekes på 100 grader til de e ferdige..Må bare følge med på de. tok aldri tia

  SvarSlett
 3. Så stilig det fatet ble:) Flott blogg du har forestn:) Hit kommer jeg tilbake, legger meg til som følger så er det litt enklere å finne veien tilbake:) Ønsker deg en fortsatt fiin Påske:)

  SvarSlett
 4. Gosh så utrolig lekkert!

  Dårlig gjort å legge ut bilder av så mye lekkert snop da, jeg som prøver å holde meg selv i tøylene når det kommer til sånt noe;)

  SvarSlett
 5. Fy søren, så sinnsykt kreativ du er! Er det noe du ikke klarer?? Flinka!

  SvarSlett
 6. Ssså utrolig stilg!!! Ikke rart hun ble glad for dette!!!

  SvarSlett
 7. Utrolig stilig! Du er så kreativ.

  SvarSlett
 8. Utrolig kreativt!!!

  Får stadig insperasjon av deg :)

  SvarSlett
 9. Kjempestilig! Og nå fikk jeg skikkelig søtsug :P

  SvarSlett
 10. Stilig!!! Og alt det gode på fatet fristet noe enormt ;)

  SvarSlett
 11. Så utrolig kreativ og flink du er!!
  Kjempefin blogg!

  SvarSlett
 12. Kjempe kult fat!!!
  Har tenkt på å lage sånt selv noen ganger, men er så tiltak den der liminga :P hehe...
  I wish my man was a handyman!

  Fantastisk blogg du har!
  Du har en utrolig kul og vågal stil! Love it!

  SvarSlett
 13. For en utrolig flott gave du har laget til din venninne:) Den skjønner jeg ble tatt godt i mot! Du er bare så sinnsykt herlig kreativ altså! Elsker å kikke i bloggen din! Den yrer av liv og fantastiske farger og former! Takk:)

  SvarSlett
 14. herlighet... så stilig det der var!! :) koselig å gi bort gaver med sjel.. :) kan tenke meg venninnen din ble glad :)

  SvarSlett
 15. Så utrolig flink due r..
  Innom for å ønske deg en super påske :-) klemmer

  SvarSlett
 16. Jaaaa, kan tro det smakte godt og så nydelig fat og servietter og lys! Må laga sånne pikeskyss å servere ittekvert, for d passa fatet perfekt!

  Tuuuusen takk igjen!

  SvarSlett