søndag 18. juli 2010

spisestue!

Da har vi endelig fådd kjøpt oss spisebord og stoler. Drømmen min va å pussen opp forskjellige gamle stoler i forskjellige farger, men mannen i huset gikk ikke med på det. Så æi ga mæi på det og gikk med på et helt kvitt spisebord med like stoler til (( man må velge sine kamper)
Blei egentlig veldig fornøyd med spisegruppa våres sån som det blei. Bordet og stolan e kjøpt på Ikea.
Det e så deilig at bordet e litt breit. Mange av de vi så på va rundt 80-90 cm, men detta e en meter, og det ti ekstra cm har faktisk en god del å si:) No glede æi mæi til vi kan innvitere god venner hjem på middag her hos oss.
Vitrineskapet som står bak bordet våres skal få sæi en liten makover etter kvært, synes det e litt kjedelig sån som det e no. Og lysekrona skal byttes ut med min kvite lysekrone som vi hadde i leiligheta før. denna her skal forhåpnetligvis spraylakkes i en eller anna spræk farge og få henge på badet eller lille tøvsjura mi sitt rom.
Som dåkker sikkert skjønne så e det ikke planan det kommer ann på her. Har mange tanker og meninger om alt æi skal pusse opp og fikse på, så blir spennanes å se om æi klare å sette alle mine tanker ut til virkelighet;)
Denna fine blomsten her fikk vi i innflyttergave i dag, av et venneparr av oss. Synes det e så utrulig kjekt å få blomster:)
Litt pynt på spisebordet må vi jo ha:)

Ser at tia mi strekk ikke helt til no eter at vi har flytta inn i nytt hus.Så blogging blir det ikke så alt for mye av. Men æi skal prøve å være litt flinkere å ta en runde rundt hos dåkker bloggvenner å snike på herlighetan dåkkers:)
Kos dåkker kjæmpemasse i sommervarmen(for de som har det)

5 kommentarer:

 1. Så flott det ble. Du må jo legge ut før og etter bilder når du har spraya lysekrona, er spent på det resultatet :D Kjempe moro!

  SvarSlett
 2. Heisan Tøvsjura!
  Synes det ble en riktig innbydende og delikat spiseplass!! Det er så sant; man må velge sine kamper, hi,hi!
  Skal man sloss hele tiden er det fare for man tretter ut sin partner og seg selv til de grader.
  Herlig uteplass i innlegget under!!!!
  Ha glade sommerdager!
  Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hei på deg.

  Så fint du har fått det. Dere begynner virkelig å komme på plass. Likte spisestusbordet kjempe godt. Er enig at man må velge sine kamper. Her i huset er jeg så heldig å ha helt frie tøyler, han har gitt opp egentlig - hehe.

  Det er så kjekt å følge med på deres prosess pgså nå. Det er hektisk å flytte, men utrolig deilig å se resultatene og løpe fra rom til rom ( det gjør hvertfall jeg). I går ble gangen vår malt, så det var utrolig godt.

  Ha en fin dag i dag.
  Klem fra AK

  SvarSlett
 4. Hei hei.
  Så fint dere har fått det, kjenner jeg ble litt misunnelig på den spisestuen din hihi :)
  Lykke til videre med flytting.
  Ha en herlig dag!
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Kjempefin spisestue!! Lyst og trivelig og fin pynt:)Jeg likte godt bordet og stolene:)
  Er spent på å se hvordan lysekrona blir når du sprayer den. Blir sikkert kjempekult!!

  SvarSlett