søndag 22. august 2010

Bambigalskap og kjærlighet i lomme!

Så utrulig deilig det e å kunne sitte med symaskina mi igjen! Helt fantastisk å kunne få lage nåkka av mange de herlige stoffan æi har fått tak i den siste tia.
Lørdagskvelden gikk også til å sitte å sy barneklær. Og nåkka av det som blei produsert da, va denna buksa til Ariel. den ligne veldig på den æi sydde kvelden før, men æi likte den så veldig godtat æi måtte lage en til Ariel også.
Denna buksa har fått to tøvsjur-hjertelommer framme på låret.
Buksa e sydd i str 2-3 år og har fått navnet " Kjærlighet i lommer"
Buksa e allerede prøvd av lille tøvsjura, og den falt i smak hos ho:)
Æi har også sydd litt flere barneklær i helga, men de skal æi få tadd bilde av i mårra.
Har fått litt spørsmål om æi har klær ligganes som æi selg. Det har æi ikek hatt til no, men har planer om å få sydd oppp et lite lager. E så gøy å kunne få prøvd ut forskjellige soffer til forskjellige modeller. Og det e jo måte på kor mange kjoler og buksa som snuppa kan ha. drefor tenkte æi lage en liten salgsblogg. Skal prøve å få den fiksa ferdig i løpet av uka:)

De fleste som har vært i huset våres har kommentert alle bambian mine. Søskenbarnet mitt va på besøk hos oss for en stund sia, og da elte ho gjennom alle æi hadde. Trur ho kom fram til over 20 stykker(da va bilder og sånt også regna med) Kanskje æi lid av bambigalskap? ti-hi:)
Her e iallefall nåen av mine bambier:)

Den store her e nok en av favorittan mine. Gikk lenge å sikla etter den, men syntes at 1000 kr va litt mye for en bambi. Men den her hadde en liten skade på sæi, så fikk den mye billigere. Og da kunne æi jo ikke si nei:)

Rosa bambi hodet. Også en av mine favoritter. Den har hengt i huset hos bestemor og bestefar så lenge æi kan huske. Men da va den ikke rosa:) Hvis dåkker ser veldig nøye etter så kan man skimte de rosa diamantøyan han har fått,
Har nåen av dåkker en liten lidenskap(eller galskap som kanskje nåen ville si) for en spesiell ting?

7 kommentarer:

 1. Flotte bukser! Er så deilig å få litt sytid etter lang tid borte! Og dæven så mange bambier du har! Har ikke sett maken til samling :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg :) Jeg elsker bambiene dine ;) Har bare 1 jeg som jeg kjøpte på kremmerhuset i vinter . Nå så jeg at de hadde fått inn flere ;) Må bare få tak på noen til , det er noe med oppsynet på dem SØTT :)

  Ha ei superfin uke Tøvsjur :)

  SvarSlett
 3. Heisann,
  Nå skrive eg te alle så har kommentert på mitt forslag om BLOGGTREFF for å fortella at eg har fastsatt dato for treff te 5-7 november :o)

  Og masse fine bambier :o)

  SvarSlett
 4. Kritine, det var nærmere 40 Bambier!! Telte de på Ariel sitt rom også ;)Søt bukse du har sydd :)
  Det nærmer seg fødsel her, ja. Termin er i morra. Håper det skjer snart, begynner å bli utålmodig, selv om jeg ikke akkurat gleder meg til selve fødselen da. Morsomt at du synes Nathaniel ligner på Åsmund, for jeg synes at på de fleste bilder, ser han ut som en liten mini- Eirik :)

  SvarSlett
 5. Så moro at du kommer til å sy mere til slags, sitter og venter jeg :D (psst har en gutt på 14 mnd som er lang for aldern... hihi)

  Hærlige bambier, når jeg ser det noe sted så tenker jeg på en gang med deg.:D
  Har i hus har du sikkert sett at det er roser som gjelder.. ;)

  SvarSlett
 6. God kveld, Tøvsjur!
  Jeg likte buksa til Ariel supergodt!!Herlige farger og mønstre. Det brune stoffet har jeg selv også og det ble så friskt til rosa.
  Brunt og rosa er nydelig sammen.
  Skal si du har litt av en bambisamling. Så er de jo alldeles skjønne dyr også da.
  Jeg har to av den typen med pels.
  Ha en god senkveld, Tøvsjur!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 7. å guri malla, så mange fine bambier på engang da gitt..
  Hjertesukk..
  HELDIG:)

  ..Såååå koselige ord du la igjen hos meg.
  Herlig at du har kjøpt Kamille og at du likte repotasjen..Og blir jo sånn som du ser..Man føler jo at man kjenner hverandre på en måte når man følger med slik som vi gjør :)

  STAS:)

  Go'klem

  SvarSlett