torsdag 12. august 2010

en snill kollega

ga meg en god del skatter fra barndomshuset sitt da det skulle selges. Og en av tingene va detta herlige bilde! Æi blei så utrulig glad for å finne det blant masse andre skatter. Detta har ho fortalt til ei venninna av seg igjen, og denna her venninna hadde også et lignanes bilde. Bare at det va jenta!
Og denna her snille venninna til min snille kollega ville gi detta bilde til mæi!!!!! Kjenne æi blir så utrulig glad for at det finnes så snille kollegaer som har så snille venninner her i verden!
Dissa to bildan skal få henge på rommet til Ariel når det skal pusses opp. Glede mæi masse til det.

I kveld blir det en tidlig kveld på mæi. Kjenne æi e litt sliten etter snart ei uke på jobb etter ferie. Og enda tyngre e det at mannen jobbe kveld og at æi e aleina med ei jente som har bestemt sæi for at ho ikke skal sove. denna bestemte jenta ropte akkurat på mæi at ho hadde tegna en julenisse. Og denna julenissen va altså tegna med en penn(som ho sikkert har funne i ei lomme på nå klær eller nå sånt) på nesten hele ho! Der satt ho i senga med kulepenn krusseduller over hele sæi, og va veldig stolt! Hehe kunne egentlig ikke nå anna enn å flire...
Ha en fin kveld folkens.

hmmm blei nå veldig feil her. Bildan blei jo enorme. Må prøve å finne ut ka som e galt.

8 kommentarer:

 1. Så søte bilder :)Ser for meg jenta di Thi hi :)Vår sønn gjorde det samme med leppestift en gang ;)Litt verre med kulepenn da .

  Sov godt :)

  SvarSlett
 2. Heisan Tøvsjura!
  Det er så rørende når folk har lyst til å forære deg gamle skatter!!! Slike bilder som dette husker jeg var veldig vanlig i min barndom og jeg blir skikkelig nostalgisk av å se dem. Lurer santen på om jeg ikke hadde et tilnærmet likt på barnerommet mitt.
  Ha en glad helg, Tøvsjura og tusen takk for alle dine koselige hilsner!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Åh de er de fineste!! Så heldig du er.

  SvarSlett
 4. Kjæmpa søte bilda :)

  Dæm minne mæi om di bildan kor på det ene e det en gutt som gråter og på det andre e det ei jenta som gråter. Har hørt mange sagn og historie om at man e nødd til å henge opp både gutten OG jenta, ellers blir man plaga.... uhhuuuuuu..... hehe ;) flaks at du hadde en av hver nu da ;)

  SvarSlett
 5. Sånne lignande bilder fekk eg og tatt med meg himandte. Guttungen e ikkje så liten lenger, så eg vett ikkje heilt kor eg ska gjørr av de, men "måtte" jo ta de med likavel ;o)

  Så kjekt at du fant meg forresten, for då fant jo eg denna flotte bloggen din! :o)

  Og siden du kjenne så godt te dei flotte butikkane eg fant i Stavanger, så bur du ikkje så langt vekke heller kanskje?
  Lurte på om du hadde fått med deg at eg invitere te bloggtreff eg då vettu ;o)

  Hadde vore skikkelig kjekt om du hadde hatt lyst og mulighet te å værr med! :o)

  SvarSlett
 6. For noen fantastiske flotte bilder, blir nok kjempe fint på barnerommet. Utrolig gøy når folk tenker på deg, rot for noen skatter for andre.

  Kjenner også at energien er lav nå i helgen. Tror alle barn må igjennom det å tegne på hele seg. Hadde akkurat en venninne som fortalte noe lignende om sin datter.

  Håper du har det bra.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 7. Så artig å se desse bildene. Jeg har et liknende fra min barndom, det henger på min datters soverom.

  SvarSlett
 8. Sånne bilder er hjemme hos foreldrene mine...på boden! Vi tok de frem en dag og såg litt på de og snakka om at de kommer nok på moten igjen! Ganske herlige bilder egentlig, men jeg velger å la de ligge hos mamma og de enn så lenge...kan hende jeg ombestemmer meg etter en liten periode og tar de frem! :) Takk for koselig ord hos meg!

  SvarSlett