tirsdag 17. august 2010

Pakke i posten og litt kjendis!

For ei stund sia fikk æi mail fra camilla, der æi fikk spørsmål om ho kunne bruke æi som CASAkjendis for august. Og æi svarte helt klar ja til det! Blei veldig smigra over at æi blei spurt! Æi fikk en del spørsmål som æi skulle svare på ang. min hobby. Hvis dåkkker vil læse e det bare å ta sæi en tur innom CASAforumet.

I dag fikk æi pakke i posten! Jippi!!! Bestandig koselig med pakke!
Detta her fine brette vant æi i en giv away hos Caffelatte. Æi blei kjæmpeglad for det. Og har allerede tadd det i bruk:)

No e endelig den gamle leilighet våres helt ute av verden. Vi har overlevert nøkklan, og kan bare konsentrere oss om huset no. Deilig!
Det første som står for tur e hobbyrommet mitt, som også skal brukes til gjesterom. Kjenne at æi treng en plass å sitte å sy no. Har så løst å lage nåen nye barneklær av de herlige stoffan som ligg å vente på mæi.
No sitt æi altså å planlegg kordan rommet skal se ut. Men klare ikke bli helt enig med mæi sjøl. Har veldig lyst til å ha en fin farge inne på rommet, kansje en lilla eller turkis farge. Nåen som har nåen lure ideer på ka æi kunne gjort på hobbyrommet mitt? Forslag på farge(gjerne med link til bilde)
Kanskje dåkker har et hobbyrom som dåkker vil vise fram?

4 kommentarer:

 1. Gratulera som kjendis og vinnar av et så flott fat! Og ikkje minst huset da!!! Deiligt å kun ha ett hjem å konsentrera seg om tenke eg ja :o)

  SvarSlett
 2. Herlig med nytt hus ! Gratulerer :)Gikk inn på CASA forumet , men må vist være registrert for å lese det ? Skal se på det etterpå . Skikkelig glad brett :)Blir spennende å se hobby rommet ditt ;)Turkis er jo en frisk farge :)

  Ha en fin onsdag :)

  SvarSlett
 3. Heja!
  Så fint brett! Nydelig farge:)

  Kjekt at du likte bildene inne hos meg!!
  Lysestakene er av merket Sinclair og fås nok kjøpt hos Tilbords eller Glassmagasinet. Jeg kjøpte mine på et lagerutsalg, likte de såå godt!

  Håper du har det bra! Ha en strålende helg!!

  Klæm fra Janniche, Duse Pasteller:)

  SvarSlett
 4. Så kult at du er med på det, og hærlig fat :D

  Har et hobby/kontor rom, med det er ikke fremvisbart.. haha. Dette er husets eneste rom hvor far i huset kan få gjøre litt som han vil. Og det ser ikke ut. Min del alså hobby delen er et eneste rot, så håper selv på å finne litt inspirasjon til å gjøre det mere praktisk.

  SvarSlett