mandag 18. oktober 2010

Bad!

Vi har akkurat begynt så smått å tenke på oppussing av badet våres. Og vi har gådd til innkjøp av kvite veggplater som ser ut som fliser. Men lengre enn det har vi ikke kommen. Vi e veldig usikker på kordan vi vil ha resten av badet.
Tøvsjurmannen har lufta tanken med skifersteiner på gulvet, og æi trur at æi like den ideen. Men så har æi veldig lyst til å ha en liten remse på veggen med fliser i trestruktur( likt som på bilde nede, bare ikke svarte fliser) Lure på om detta komme til å se rart ut? Med grå/svart gulv, kvite vegger og en remse med trestruktur... ? Ka trur dåkker?
Hiv med nåen bilder æi fant på nette av forskjellige baderom. Kem likte du best?

Ser litt for mæi at vi blir å gå for en litt lysere tresort enn det her, hvis det blir tre på veggen.Ellers e planen å kanskje gå til innkjøp av en steamdusj, men æi e så i tvil om æi vil la badekarret forsvinne. Vi har et til bad nede i kjelleren så der blir det boblebad, når vi en gang får råd til å pusse opp det også.

Så no lure æi på om dåkkker jenter kan hjelpe mæi litt? Vil dåkker vise mæi dåkkers drømmebad? Og har dåkker kanskje litt ideer til mitt bad?

3 kommentarer:

 1. Så kjekt å få pussa opp badet da!
  Det har eg og lyst te, men det står ikkje fysst på lista, for det e jo så dyrt. Blir malingsoppussing fysst ;o)

  Eg trur det blir fint det dåkke har i tankane eg. Det e jo så masse flott da, så det e verkelig vanskelig å bestemma seg.
  Det blir spennande å sjå ka dåkke velge te slutt :o)

  SvarSlett
 2. Moro med badopppussing. Liker vedlig godt mitt egent bad, men har ikke blogget om det enda, så får ikke vist bilder. Ellers må jeg si at jeg liker denne bloggeresn sitt bad..
  http://www.harmonisklykke.com/2010/09/flisene-vare.html
  Lykke til =)

  SvarSlett
 3. Så gøy med oppussing av bad!
  Jeg gleder meg til og se resultatet ♥ Våres bad er gørrkjedelig, men er ikke så veldig gammelt, så det er litt vel luxus og pusse det opp da syns jeg...

  Håper du får masse inspirasjon her, bildene du la ut var jo knalle da:)

  Klem Line

  SvarSlett