torsdag 11. november 2010

Do one thing every day, that scares you!

Ligg her på sofan under dyna med nesespray og en ibux i kroppen. Formen e på bedringensvei, men ikke i toppform enna. Satse på at det kommer i mårra:)
Tøvsjurmannen har laga kakao med krem til mæi. Heldige mæi:)
Når vi malte gangdøra hadde æi løst til å gjøre nåkka litt spennanes med den. Og det spennanesse blei at vi skreiv en lur ting på sia av døra:) Tøvsjurmannen som fikk i oppgave å velge ut ka som skulle stå der, og å skrive det på.
Og her ser dåkker resultatet:) Like når man gjør ting i leiligheta som e litt uventa, ikke så vanlig liksom:)
Bildan lei litt mørke, men blei tadd i går av tøvsjurmannen.
Så fant æi nåen bilder som æi enna ikke har vist dåkker.
Kjøpte et hjerte som æi tenkte skulle få henge på ytterdøra når det blei jul. Men synes det va litt kjedelig. Med med nåën dompapper(?) røde bær og fluesopper blei det litt mere liv i det. Vurdere om æi skal ha litt grønt på også... Får se ka æi finn ut når desember kommer.

I kveld skal det pakkes- Glede mæi masse til Wien. Hvis nåen av dåkker har lure ideer om ka vi bør gjøre der, så si gjerne ifra:)
Tar med mæi datan, så blir det kanskje et innlegg fra wien også;)
Ha en fin kveld alle sammen. Og takk for søte ord dåkker legg igjen. De varme veldig:)
Klæm fra mæi til dæi8 kommentarer:

 1. Hei-hei! Takk for kommentar! Kjempefint hjerte da! Nå har jeg vært inne på shoppen din og siklet på bambi-øredobbene. Åssen lager du dem? Har du dem i flere farger eller? Riktig god bedring, kos deg med kakao, den så deilig ut!

  SvarSlett
 2. bambiøredobban kan fås i fler farger ja:) Bare å si kordan;)
  Lage de med en form æi har kjøpt, og fimo:)

  SvarSlett
 3. God bedring til deg :)

  Åh, digger at dere har brukt det sitatet, det er et av mine favoritter!

  Mmm, kakao med krem, det så farlig godt ut... Jeg kjøpte med meg noen plater Freia kokesjokolade sist jeg var hjemme, blir visst nødt til å knekke en av de snart ;)

  Ha en fin dag, søta :)

  SvarSlett
 4. herlig med kakao, han er omtenksom Tøvsjurmannen, skjønner jeg:) Artig med skrift på døra.....
  I jula skal det være mye Dompaper, sopp, granbar, nisser og rødt, rødt, rødt. Komplettert med barnas selvlagede julepynt:) Vår eldste er 32 år, og vi pynter ennå med mye av det han laga:)
  Sender toppformtanker til deg med mange klemmer og ha en FLOTT tur til Wien:) hadde vært artig med rapport derfra altså:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Hjertet var nydelig..

  Også DEN kakao'n da..
  Hjelpes..Den så sinnsykt go'ut.. Med sjokostrø på toppen og alt

  Snille mannen din :)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 6. Digger teksten på døra, en fiffig ide :) Dere er flinke å leke ;)Koselig å se at tøvsjurmannen steller med deg :) Den kakaoen gjør sikkert underverker. Kos deg på tur da Tøvsjur :)

  Klemmer fra Janne :)

  SvarSlett
 7. Takk for veldig god idé med den døra! Jeg hadde en gang en dør hvor jeg malte et sitat på selve dørbladet, men det er et par leiligheter siden... og for en kakao Tøvsjurmannen disket opp med, du blir tatt godt vare på, skjønner jeg : D Frøken Grønn

  SvarSlett
 8. Åh den kakaoen så himmelsk ut! Fikk veldig lyst på sånn!!!... Så morsom ide å skrive noe "inni" døra sånn!! Det må prøves ut engang. Ha en fantastisk helg!!

  SvarSlett