torsdag 18. november 2010

Wien i bilder!


Dåkker blir sikkert lei av alle mine Wien innlegg, men har så masse fine ting æi vil dele med dåkker. Men love at detta e siste...eller kanskje nest siste innlegg om min tur til Wien.
Helga i den her fine storbyen tilbrakte æi sammen med Berit(ta en titt i bloggen hennes) som e søskenbarnet mitt og ei veldig god venninne og hennes lille Benjamin på snart tre måneder. Det va kjæmpekoselig å være på ferie sammen med ho igjen. NÅr vi va små brukte vi ofte å reise på ferie sammen. Enten æi sammen med ho, tanta og onkelen min, eller ho sammen med min familie. Koselig å ha et så godt søskenbarn som man har mange fine minner sammen med:)

Men her kommer iallefall nåen bilder fra denna fine turen våres.
Wien hadde mange fine og koselige gater og smug. Og for ikke snakke om nydelige bygninger.


Fordet om det va midt i november va det litt blomster å se ute i byen. 19 grader og lettskyat vær va ikke helt ille å få midt i november:)
m ikke har tatt turen til Wien enna: Det e helt klart en by æi anbefale å reise til. Og iallefall i November når julemarkedet e kommen opp!

Håpe dåkker alle sammen har en fin dag, og at dåkker får en fin avslutning på arbeidsuka i mårra:)

Klæm fra mæi

6 kommentarer:

 1. Så harligt å sjå bilder fra Wien!!!
  Fekk med deg Hundertwasserhaus og (va det ikkje det det hette mon tru??) Digge det huset og alt han har lagt altså! Var der flærre gonger :o)

  Tenk at eg glømte å fortella deg om Christkindlmarkt da! Det e jo sååå stemningfullt. Litt vittig, for det e kun få dager si eg fant fram dei Glühweinkrusene eg kjøpte der ser du :o) Det var godt dåkke fekk det med dåkke, og jammen ser det ut te å ha vore akkurat så vellykka så eg trudde det sku bli. Eg har vore i maaaange storbyer si eg budde i Wien, men aldri nåken vakrere *sukk*

  Takk for at du dele godeste du!

  SvarSlett
 2. Så fine bilder du har tatt! Har aldri vært i Wien, men det ser ut som byen er verd et besøk:)
  Såå kjekt med noen glimt fra storbyen:D

  Klem til deg ♥
  Duse Pasteller

  Har glemt å spørre hvordan forme din var på turen?? Du var jo ikke helt god før du skulle reise... Ser ut som om du klarte deg;)

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder!
  Og det ser og høres ut som dere har hatt en herlig tur ♥ Kunne godt tenkt meg og besøke Wien en gang jeg og, særlig når jeg ser alle de flotte bildene av markeder og greier:))

  Ha en fin helg!

  Klem line

  SvarSlett
 4. Dette ser ut til å ha vært en veldig vellykket tur! Så kjekt med ferie med søskenbarn. Du er heldig so har en så god venn.
  Nydelige bilder du har tatt. Og de bambiene...sukk...
  Klem

  SvarSlett
 5. Wien så kjempefint ut! Ser ut som om du har kost deg. Også DEN herlige julepynten..litt misunnelig kjenner jeg:O)

  SvarSlett
 6. For noen herlige bilder! Har aldri vært der før, men skal absolutt vurdere det til neste år!

  SvarSlett