fredag 17. desember 2010

Årets innpakking og litt til!

Begynne å bli nåen dager sia forje innlegg no. Har hadd nåen travle dager med julegavelaging, ei syk lita tøvsjur, også toppa det hele sæi med at æi fikk spysyka i går på jobb. Passe veldig dårlig å være syk no rett før jul,men e ikke så mye å gjøre med det. Formen e heldigvis mye bedre i dag. I begynnelsen av uka fikk æi pakka inn en god del av julegavan. Æi stokose mæi når æi får sitte med fine papirruller og pakke inn og pynte gaver. Og her kan dåkker se resultatet av nåen av gavan.
Den siste tia har æi også tilbrakt mye på syrommet mitt, der æi har laga en del julegaver. Men bildan av de tør æi ikke vise før etter jul;)
Æi har også sydd gave til alle de fire flotte daman som jobbe på Ariel sin avdeling, og de har lilletøvsjura tatt med sæi i barnehagen i dag for å dele ut. De hær flotte daman fortjæne en liten oppmerksomhet no like før jul. De e utrulig flinke damer, som tar godt vare på jenta våres. og det e trygt oh godt å kunne levere ho til dæm om mårran. E så godt å se at de virkelig bryr sæi om lille-tøvsjura våres.
Kvær av dissa hærlige daman får altså kvært sitt par med hjæmmesydde tøvsjur-votter. Godt å ha nåkka å varme fingran på når de spring ute i vinter å passe på alle de små;)
Et lite bilde av innpakinga av gavan også.

No skal æi sette mæi ned å sy.Må ta igjen den tapte tia fra i går når æi lå over doskåla;)
Ha en fin fin dag videre.
klæm

6 kommentarer:

 1. Fargerike og fine gaver - sånt er det gøy å få til jul!

  Stakkars deg med spysjuken, det passer jo aldri med sånt...

  Kria på deg : )

  Frøken Grønn

  SvarSlett
 2. Så nydelig innpakkning :) Pleier å være kreativ med pakkene jeg også, men i år ble det fort, enkelt og kjedelig... men men...

  Ville no egentlig bare ønske deg en god helg jeg :)
  *klemmer*

  SvarSlett
 3. her er vi på 3.runde med omgangssyken i vinter. heldigvis har ikke lille snuppa blitt smitta, men man kommer litt på etterskudd både med rengjøring og gaver til jul:/
  bra at det gikk fort over hos deg da! god helg:)

  SvarSlett
 4. Flotte fargerike gaver :) Nei huff det passer ikke med en spy økt rett før jul , godt at du er i form nå da. Så koselig at du har sydd gaver til jul ( jeg har sydd 9 puter i geriljastil til jul, alle som får pakkene skjønner hva det er He he ;)

  Kos deg på syrommet i kveld :)
  Og en riktig god helg :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Heldige barnehagedamer! De vottene var veldig fine. Og så søt innpakning, da. Elsker alle fargene du bruker.
  Håper inderlig du blir frisk igjen snart, for spysyke er ikke noe gøy. GOD BEDRING!!!
  Klemmer herfar.

  SvarSlett
 6. Du er så snill, flink og kreativ :)

  Legger meg til som følger jeg :D

  SvarSlett