mandag 6. desember 2010

Mitt juletre!

Huff kl e snart 11 og æi har enna ikke begynt med husvask og rydding. Va jo det som va planen denna fridagen min. Men e så mye ting æi bare MÅ gjøre før æi begynne med huspliktan...som for eksempel å blogge litt;) Ville bare vise dåkker juletreet(eller egentlig kvisten) som æi tok inn i går. Va på hauen ved sia av huset og henta den inn. Den blei plassert i et litt stort norgesglass med vann i, også va det klart til pynting.
I den her delen av stua går det mest i fluesopper denna jula, skal vise dåkker flere bilder en anna dag om det:)
Men no må æi bare ta mæi sjøl i nakken, hive mæi ned i kjellern for å hente vaskebøtta, sette litt vaskemusikk på cd spilleren og sette igang med husvasken.... Men aller først skal æi bare høre den her hærlige sangen færdig http://www.youtube.com/watch?v=hp3cErfvqZ0 (Vet æi har blogga om den før, men no e det jo advent så da e det jo lov å gjøre det en gang til:))
også skal æi bare innom nåen få blogger først, også kanskje fikse litt på julepynten i huset... Men SÅ skal æi vaske...hehe.. mange gode unnskyldninger for ikke å begynne vaskinga enna:)
Dåkker får kose dåkker masse i dag. Og velkommen til to nye følgere. Det e gøy:)
Klæm


3 kommentarer:

 1. For en søt adventsbusk. Jeg har ønsket meg noe lignende selv, men alt er jo hvitt ute så det har liksom bare blitt med tanken ;)

  Slik som det så langt har blitt med husmorssysler i dag, som deg har jeg så mye annet jeg har mere lyst til å gjøre.

  Ja, ja, satser på at jula kommer okke som ;)

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. nydelig julepynt har du mye av:) Vaskelysten lar vente på seg, skjønner jeg:) Da er vi jaffal to;)

  Mandagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. FINFINT TRE! Søte sopper:)
  Likte krakken den sto på også - har en greie for krakker og puffer jeg;)

  SvarSlett