onsdag 12. januar 2011

Min ønskeliste på ruth66!

Æi sitt inne på Ruth66 sin hærlige nettbutikk for å kvile øyan på hærlighetan dæm har der. Og mens æi sitt her inne kommer det en veeeeldig lang ønskeliste som sendes videre til Tøvsjur-mannen.(litt over to mnd til bursdag så da må man jo begynne å ønske sæi nåkka)
Vil bare vise dåkker nåkka av det som står på min ønskeliste derfra.


Anbefale dæi å ta turen innom for å se på alt det fine som e der inne. Trykk dæi inn her så får du også se hærlighetan:)

Ønske dåkker en fin kvled. Og takke for fine ord fra dåkker, dåkker e best:)
klæm

11 kommentarer:

 1. Masse fint der ja ser eg...
  Tør ikkje inn og kikka ;o)

  Men eg måtte innom deg og hørra om du kanskje hadde tid og lyst te et kafebesøk på søndag?
  Eg ska besøka Rockefår i Stavanger i helga ser du :o)

  SvarSlett
 2. Jaaaa, det hadde vore gøy om me kunne fått det te! :o)

  Eg og Rockefår har tenkt oss på shopping på lørdagen da, men tenkte me ikkje ville ha nåke tidspress då liksom, derav valget av søndag. Me me ska nok på kafe på lørdagen og da ;o)

  SvarSlett
 3. Ååå, så mye KULT!
  Jeg bare digget den rosa telefonen jeg da, den var helt rååå, hihi...
  Kul butikk!

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Ojojoj! Lykke!! Såå mye fint!! Falt spesielt for den telefonen da! Går det virkelig ann å få kjøpt en sånn??? Flamingoer, karusell og gøyale skilt! Tror jammen jeg må innom å lage meg en ønskeliste jeg òg!;)

  Klemmer
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 5. Veldig mye stilig der ja. Så fint barnerom du har laget til, og Molo har utrolig mange stilige klær. Digger barn i gata og spesielt Små og smak i sandnes. Kan være der i timesvis.

  SvarSlett
 6. *sukk, hvorfor har jeg ikke oppdaget deg før??? Her var det mye gøy å se på og lese! Og veldig mange stilige bursdagsønsker:)

  ha en fin dag:)

  SvarSlett
 7. Masse fint der ja. Også er jeg så heldig at butikken Ruth66 ligger 5 minutter gåavstand fra jobben :) Mange lunsjpauser har vært tilbrakt der, ja....

  SvarSlett
 8. Ååååh, ja - den telefonen vil jeg ha :) Masse fint... Har ikke sett i den butikken før, og vet ikke om jeg tør gjøre det heller :) hehe...

  Ha en strålende dag!
  *klemmer*

  SvarSlett
 9. forsøker, etter fattig evne, å unngå ruth66 jeg:) der er det sååå mye fint:) Likte spesielt det blomstrete bordet:) Håper du får noe av det i bursdagspresang:)

  Ha en flott dag:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 10. Hei igjen snuppa!
  Me vil veldig gjerna treffa deg me. E det nåke spesiell tid på lørdagen som passe best for deg i tilfelle? Middag på ittemiddagen kanskje?

  SvarSlett
 11. Så mye tøft, skjønner godt at du ønsker deg dette. Jeg har alltid ment at jeg trenger en flamingo, og nå vet jeg hvor jeg kan finne en.

  Ha en flott helg ;)

  SvarSlett