søndag 23. januar 2011

Ps. I love you!

I dag har æi fikse litt smått på soverommet til mæi og tøvsjur-mannen.
Et lite veggord har fått plass over sjenken. Det har også et hjorte(?) gevir som passe på noen av smykkan mine.
Damehodet fikk øi i bursdagsgave hos tøvsjur-mannen for ett år sia. Kjempeglad i det!
som kanskje mange av dåkker har skjønt så e æi veldig glad i masse stæsj. Minimalistisk stil e vel ikke akkurat det som beskrive min interiørstil. Så sjenken her inn har også fådd en del stæsj på seg.


Æi va en tur innom fretex i Stavanger i går, og da fant æi det hærligste sengeteppet som fikk være med hjem.
Hærlige hærlige blomstre i de fineste pastellfargan!No trur æi snart rommet våres begynne å bli sån som æi vil ha det. Mangle bare ei lysekrone i taket og nåen flere bilder på veggen, så e æi fornøyd:)

For dåkker som lure på kordan Kråkesølvkonserten va på fredag, så va den helt FANTASTISK! Makan il flinke gutter skal man lete lenge etter. Æi sto med et stort smil om munnen under hele konserten, og kjenne at æi like musikken dæmmes enda bedre no.
Vil bare ønske dåkker en kjæmpfin kveld videre. Her skal vi se film og slappe av resten av kvelden.
klæm fra mæi.

14 kommentarer:

 1. Så herlig lyst og trivelig det var :)
  *klemmer*

  SvarSlett
 2. God kveld til dere og:) Herlig soverom asså! Stæsj e digg! Selv om mannen min mener at vi har for lite plass til alt jeg vil ha med meg hjem fra fretex og loppis...

  god klæm;)

  SvarSlett
 3. Hei!! Så herlige bilder! Kjempefint soverom dere har!! Og stæsj, ja det liker vi!! Det finns jo så mange andre som kan ha det minimalistisk. Så kan vi ha desto mer:) Heldig som fant det teppet!! Ha en fortsatt fin kveld! KLEM!

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner at jeg faktisk elsker stilen din. Akkurat passe gal og retro og romantisk og humoristisk. Lovelove!

  SvarSlett
 5. FRESHT!!!
  Digger stilen din, den er så gjennomført og det finnes så MANGE skatter hjemme hos deg;) Må jo være ungenes drøm og komme på besøk og finne så masse kule ting... hihi...
  Og blomstereng-tapeten er bare sååå kuuuul!

  Ha en fin, ny uke!

  Klem line

  SvarSlett
 6. Hei du!

  For eit lekkert soverom! Nydeleg å sove i ei blomstereng! Fin sjenk og pynt òg. Og kvifor skal ein nå vere minimalist, når det er så mykje fin pynt rundtforbi..?

  Klem til deg!

  SvarSlett
 7. Så fint soverom! Flink du er med pynteting og stæj. Jeg mestrer ikke det der så godt. Kanskje derfor jeg er litt minimalistisk av meg...

  SvarSlett
 8. herlig stæsja soverom:) Minimalistisk er du ikke, det er ikke jeg heller:) Du har utrolig mange fine ting i knalle farger:)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 9. Hadde jeg hatt den skjønne veggen, tror jeg jeg hadde sovet med bena mot veggen for å kunne våkne til sommer hver dag! :)
  Håper du har hatt en fin helg:)
  Hanne

  SvarSlett
 10. God dammit, æ e fullstendig forælska i romme dåkkers!! Digge sammensetninga av pynt'n å den veggen! Digge dæ! :D

  SvarSlett
 11. Ja, her må jeg bare slutte meg til koret, det soverommet deres er utrolig stilig. En må bare bli glad av å våkne til den veggen. Fantastisk!

  SvarSlett