lørdag 15. januar 2011

Rydde rydde rydde

I dag har æi hadd en skikkelig ryddedag. Lille-tøvsjura lekte fint inne på rommet sitt i flere timer, og da fikk mamma rydde masse. Syrommet mitt har vært så rotete at æi ikke har gidda å sy no etter jul. Blei veldig mye sying dagan før juleferien, og da tok æi m'æi ikke tid(eller kanskje æi ikke gadd...) å rydde etter kvært prosjekt. Og da blir det fort seanes sånn her ut..... Ush, kjenne æi skjæmmes av å vise det fram...(håpe at nåen andre kjenne sæi igjen i detta rotet, så æi ikke e den eneste..:)....)
Men nåen timer seinar så det sån her ut. Et ryddig og inbydanes syrom. No e æi klar for å ta det i bruk igjen.
Æi fant fram masse ting som har stådd i esker hele tia etter vi flytta inn her i huset. Og da dukka de hærligste knapper opp. Æi fikk de hos tanta mi, som igjen fikk de av ei gammel dame, som en gang hadde dreve sybutikk. Legg merke til prisen på knappan...(kanskje vanskelig å se, men 8 øre knappen står det på de)
Scrappetingan mine fikk også komme fram igjen. I håpe om at scrappelysten også skal komme fram. Kjente æi blei glad av å se på alle de fine blomstran i søte glassflasker.
Og perlan mine fikk plass i et norgesglass.
Synes det stemelet med tekst på e så utrulig søtt, så det får stå framme som pynt og inpirasjon. Æi fikk hengt opp litt bilder og stæsj med frysetape( etter inspirajon fra den herligste bloggen med et lekent sinn)
Bokser får man aldri nåkk av på sy og hobbyrom. to Blafrebokser romme knapper og anna småstæsj, og en boks funne på loppemarked tar være på nåen av stemplan mine.
Håpe dåkker alle sammen har hadd en kjæmpefin dag, det har iallefall æi.

Klæm fra mæi til alle dåkker.

18 kommentarer:

 1. Koselig sykrok, misunnelig på alle de fine stoffene dine;-) Klem Elin

  SvarSlett
 2. Å joda, tro du meg, jeg kjenner meg igjen i rotebildet øverst :D Og det verste er at det blir så rotete på no time! Et par scrappeprosjekter i dyp konsentrasjon, og hvor man et par ganger må dra ut noen ting for å finne det man har tenkt å bruke, og vips!, scrappeplassen ser ut som Hiroshima...

  Du har gjort en kjempejobb med ryddinga, og jeg er helt forgapt i bildene av alle boksene og dingsene dine :)

  Jeg håper også at scrappelysten din kommer frem :)

  Hva med om du drar frem følgende og prøver å komme i gang:
  - Et par av de nydelige knappene.
  - En liten stoffrest eller to.
  - Et par av blomstene fra glassene.
  - Et par Hamaperler som kan sys fast på layouten

  Så tar du et ensfarget ark eller et mønsterark, finner et fint bilde, bruker ovenstående ting og fester de f.eks ved hjelp av symaskinen din og stiftemaskin, og så har du plutselig superlekker layout :)

  Du er herved utfordret :D

  SvarSlett
 3. så fint det ble.. sku ønske jeg hadde eget hobbyrom.. kanskje kanskje når vi begynner på kjelleren, utrolig hva man har plass til viss man klarer kvitte seg med litt ting (rot) ;)

  SvarSlett
 4. Oi, flinkeflinke rydderen!! Så fint og innbydende det ble! :D Digger bordet med gul topp!

  SvarSlett
 5. oi oi - for en herlig opprydning :) Jeg ønsker meg et syrom i mitt neste hus..... hehe :)

  SvarSlett
 6. Ohh, for et flott syrom og mange flotte stoff og knapper! Der hadde jeg kosa meg ja;)
  Deilig med en skikkelig shinings innimellom - og er så godt når ungene finner noe og drive med og man får jobbe effektivt, hihi...

  Nå gleder jeg meg til og se alt det fine du skal trylle frem ♥

  Ha en god lørdagskveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Så fint det er på syrommet ditt :) Herlig med stoffene etter farger, som i en butikk . Artig med de knappene som du fikk av tanta di . Jeg har hatt en fin dag jeg også med baking , har en fjortis vi skal feire i morgen ;)

  Ønsker deg en fin søndag
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 8. så fint syrommet ditt ble da!
  deilig å få gjort...
  ser ut som du har mange fine stoffer
  ha en fortsatt fin helg!
  klem

  SvarSlett
 9. Så flink du er å rydde! Du har ikke lyst til å komme hit og rydde litt hos meg...? Har flere rom som ser ut som det første bildet dit...;)
  Det ble iallefall veldig bra! Og så har du jo så mye fint og spennende!! Samme kontorstol som meg, har du òg!;)
  Takk for søte ord fra deg hos meg!♥

  Klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 10. Såååå fint du fikk det etter ryddesjauen : D Kan tenke meg du stortrives på dette rommet!!! Jeg fikk symaskin til jul, så gleder meg til å komme igang : ))
  Klem Tove

  SvarSlett
 11. Åh! For et herlig sy/hobbyrom!!! Selvfølgelig blir det rotete etter et prosjekt, men det er jo det som er så fint med å ha eget hobbyrom; man trenger ikke rydde sammen for hver økt! Lykke til med kommende prosjekter! Og god søndag til deg:)

  klæm

  SvarSlett
 12. Hei på deg.

  Det er deilig å ha slike rydderaid. Jeg tenkte jeg skulle ha en slik dag i dag. Kjenner at mangelen på inspirasjon blir borte når det er så mye kaos rundt forbi. Men det er vanskelig å holde alt ryddi når man har full jobb og i tillegg mye papirarbeid som venter.
  Jaja, det er hvertfall deilig med søndag.

  Vi har begynt å kontakte rørlegger angående badet, så vi venter spent på pris fra han. Vi har kjøpt dusj og do på tilbud og funnet vask og slikt på ikea. Vi håper at det skal gå raskt å pusse opp badet. Badet skal i tillegg bygges ut litt. Gleder meg til å få det gjort. Dere da, har dere begynt?

  Klem fra ann kristin

  SvarSlett
 13. Åhhh så heildig du e som har eget hobbyrom! Fint at du viser frem litt rot. Det får meg til å senke skuldrene litt. Da er det ikke bare jeg som kan ha det slik til tider ;) Ha en fin søndag! Siw

  SvarSlett
 14. virkelig stooor forskjell på før og etter her:) deilig at det synes at man har rydda:) Du har mange interesser, ser jeg:) En kreativ sjel, sylysta våkner sikkert igjen nå:) Må få rydda i min sykrok jeg også:)

  Søndagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 15. Hei! Så fint syrom du har!! Mitt er også helt bomba om dagen:) Men nå fikk jeg inspirasjon til å rydde:) Ha en fortsatt fin dag!!

  SvarSlett
 16. Åh, det må ha vært deilig å få orden på sakene :) deter så godt å sette seg ned etter en laaaang ryddeøkt og bare nyte roen og ryddigheten og det fine det har blitt :D

  SvarSlett
 17. Det er så koselig det sy rommet ditt (når det er rydda vel og merke.. :P )

  SvarSlett