fredag 28. januar 2011

Se ka æi får...!

Ruth66 har hadd en liten vervekampanje på facebook, og den har æi deltadd på. Man kunne da vinne et kjæmpefint armbånd med stjerne på. Æi va nok ikke den heldige vinneren av denna konkuransen, men kanskje enda heldigere for dama bak butikken hadde en liten overraskelse på lur. Og det va detta hærlige smykke med den fineste flamingoen på! Og den skal æi få!!!! LYKKE!!! Tenk å kunne sæi med en flamingo rundt halsen! Hvis du ikke har vært innom nettbutikken til Ruth66 så synes æi virkelig at du skal trykke dæi inn her for å se på hærlighetan der inne!

Æi har også fådd mæi en award! En veldig koselig overraskelse på en fredagskveld:) Den hær har æi vært så heldig å få av hærlige Klabb og datt. Tusen takk skal du ha:)

Når man får denna så har man i oppgave å liste opp tre ting som man like, og hær kommer mine tre ting:
1.Søte små ting i kværdagen som får mæi til å smile og å bli inspirert av.For eksempel et fint smykke, grafitti på veggen, friske blomster på bordet og søte små barnehender som klumsette prøver å pærle et pærlebrett i de hærligste fager! (lilletøvsjura har akkurat begynt så smått å prøve sæi på småe pærler)
2. Stoffer som får hjertet mitt til å banke litt ekstra
3. Og sist men overhodet ikke minst; når lilletøvsjura mi kommer spsirnganes mot mæi og gir mæi en god klæm, eller når ho ligg i senga på kvelden og lure på om æi har hadd en fin dag:) Ikke bare like æi det, men æi ELSKE det!
Æi får også lov til å gi denna awarden videre til tre andre bloggere som har det lille ekstra. Og her e tre hærlige blogger som fortjæne denna awarden:
1. Kreativ tommel: fordi ho har en hærlig blogg med en hærlig kombinasjon mellom det kvite og farger. Også lage ho de hærligste tøfler som varme kalde tøvsjurføtter:)

2.Lykkkelig med farger: fordi bloggen hennes inspirere mæi masse. Ho har en ryddig og fin blogg som æi like mæi vældig godt på. E alltid koselig å læse de fine kommentaran ho lægg igjæn hos mæi:)

3.Kreativ impuls (eller namaste som vi kjenne ho som): fordi ho e ei dame som sprer glede her i blogglandia. Ho e flink til å hente fram andre bloggere og å gi litt oppmerksomhet til de. Og æi har funne flere blogger gjennom bloggen hennes. Ho e flink til å legge igjen søte kommentarer her inne hos mæi:)


I kveld e æi litt småfrysen i kroppen, så no ligg æi under et varmt pledd i sofan og ser på det store korsalget. Hvis varmen kommer siganes innpå mæi e planen å få sydd litt i kveld. Men vi får se ka det blir til.
Håpe dåkker har en kjæmepfin kveld alle sammen.
Klæm fra mæi

5 kommentarer:

 1. Yay for å gi deg award og bli awardet med å oppdage tre nye kule blogger! :D

  SvarSlett
 2. Gratulera så masse du lille kirsebær, og det e du definitivt. Det vett du jo at eg syns og :o)

  Så glad eg blei for at du ville gi den videre te meg da. Blir litt sånn rørt, stolt og glad eg då :o)
  Kjekt å få veta litt mærr om deg og.

  Det e forresten ikkje et trekk på stolen men et teppe som, kremt, ikkje e ferdig ;o)
  Tanteungen sku vel egentlig få det te dåpen men det blir liksom aldri ferdig for det e jo så masse aent... Hu e jo barra 5 år og nå da, så det e jo ikkje det at deg har holdt på så lenge...

  Skikkelig god helg te deg snuppa, og håpe formen raskere enn svint går rette veien :o)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med velfortjent Award! Og fineste smykke!! Var innom Ruth66 etter ditt forrige innlegg om butikken, og der var det mye fiiint!
  Må nok innom der igjen;)

  Klemmer
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 4. Hei hei:)
  Gratulerer med award og tusen takk for at du vil gi den videre til meg, det setter jeg stor pris på :D

  Håper alt står bra til med deg og at du får en super duper helg!
  Klem fra Trine,

  SvarSlett
 5. Finfint smykke!

  Ønsker god helg :)
  *klemmer*

  SvarSlett