onsdag 27. april 2011

Sæbe!

Fant denna hærlige såpeholderen(eller ka skal æi egenltig kalle det for?) på antikkbutikken her i byen.
Synes den va så fin at den måtte få bli med mæi hjæm.
Håpe dåkker har hadd en fin dag. Det har iallefall æi.
Kosa mæi med grilling ute på terrassen med mine to goaste på hele jord!
E så deilig med vår! Kjenne at æi blir litt mere glad når sola skinn!
Kos dåkker masse

KLÆM FRA MÆI

11 kommentarer:

 1. Sæbe , ja det er vel dansk for såpe det . Veldig kul , ser den for meg med blomster i jeg nå , plutselig ;) Sikkert fin og ha ved en vask også :)Ja det er så herlig når sola skinner !
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Åh! Den var nydelig!Der var du heldig gitt*smile*

  ...hatt litt bloggefri nå i påsken jeg-var deilig å ha fokus på familie,kos og venner*smile*...Men nå er hverdagen her gitt...*smile*

  Har påsken vært fin?
  Ønsker deg en flott kveld!
  klem fra meg

  SvarSlett
 3. Den var fin!!! :) Og så koselige påskebilder under her!! KLEM.

  SvarSlett
 4. Å så heldig du har vært!!

  De selger jo slike masse produserte i interiør butikker nå om dagen, men de har jo ikke den sjarmen som du har i din.. Heldiggris!

  SvarSlett
 5. Den var flott!
  Nydelig og passe patina ♥
  Et lite kupp;)

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Skikkelig kupp, jo! Herlighet, den var virkelig fin:-D Min far sier forresten sæpe (nesten likt som sæbe mao), så tror den hadde falt godt i smak hos han, hehe.
  Ha en fin kveld videre:-)

  SvarSlett
 7. Den var kjempefin:) fin farge og! Ser ut som dere har hatt ei strålende påske!! Ha en fin dag i dag og!God klæm fra sofaen:)

  SvarSlett
 8. Wow... det var kuppet sitt det !!!!
  Pst !! Sendte deg en mail for noen dager siden ; ta en titt på bloggen min da vell ;) ;)

  SvarSlett
 9. Fiiin ja!

  Du, nå har jeg scrolla meg gjennom alle interiørinnleggene dine. Myyyye lekkert her altså...man fant ikke det jeg egentlig skulle titte på. Var det ikke du som hadde spraylakert en postkasse ved at du hadde lagt blonder over? Uansett, jeg fikk sett bordet ditt og det gjorde nytten. Pia mi har en sykkel med solid ramme som vi har kjøpt på loppis. Den ble lakket gul. Tenkte kanskje jeg skulle prøve å spraye med hvit over blonder, så den ble litt mer feminin....

  Jeg smilte og kosa meg når jeg satt og så gjennom her istad. Jeg har ricelysestaken i lys blå, har kunst fra Nicoletta Ceccoli som du har kunstkort fra, ønsker meg vilt interiørbøker fra Paumes, men klarer ikke å velge i nettbutitten til Tamo. Forslag? Har Raymond og Maria cd`n. Enig med dæ. Skikkelig gladmusikk! Jeg bor i Oslo, men har ikke vært på bruktmarkedet på Grønland. Synd og skam, er det!! ;)

  Idag har jeg gått på skikkelig røvertokt...I borettslagene rundt omkring, er det den halvårlige søppeltømmingen. Folk legger ting de ikke vil ha lenger utenfor blokka si, og de gidder såvist ikke å kjøre til Fretex med ting som er fullt brukandes. Synd og skam det også! Men fint for meg som går på røvertokt. Skal vise på bloggen senere hva jeg tok med meg...Bl.a en kurvsoffa til barn. Slitt og fæl, men nå har jeg og pia spraylakkert den gul og den er blitt kul ;)

  Ha ei fortræffelig deilig hælg! Ses plutselig!
  Klæm og klæm :)

  SvarSlett