mandag 23. mai 2011

colors makes med happy!

Tilbake fra en liten bloggpause:) Herlig!
Ei kollega av meg, som også e mor på avdelingen æi jobbe på, kom med spørsmål om æi ikke skulle oppdatere bloggen min snart. Og sånt kan i like å høre! Kjekt å høre at man blir savna her i bloggverden når man har en pause:)
Så her Jorunn, detta innlegget e til ære for dæi;)

Skulle egentlig vise dåkker bilde av de nyfødte kattungan våres, som kom til værden på lørdag. Men har ei syk lilletøvsjur som ligg ved sia av mæi i sofan å sov og gårt på skift. Ho har så vondt i halsen stakkars at ho slit med å svelge. Så da bruke æi gamle bilder som ligg på datan ;)

Overskriften på detta innlegget beskrive vel min interiørstil veldig godt! Æi rætt og slætt elske farger. Og her har æi samla nåen av mine fargerike ting i huset:)

Bringebær i skål gjør mæi glad! Og bringebæran i butikken no e kanongode! Løp og kjøp:)
Bildeveggen min e æi veldig glad i, og æi like kor den forandre sæi ætter kvær nye ting som kommer opp
Tekanna mi fra Rice e æi fornøyd med. den herligste fargen, og den pynte godt opp frokostbordet.
Former til hjemmelaga is. Supersøte spør du mæi:)
Gressmatta mi med gnomen, kaninen og bambien min e nok favoritten i huset:)
Og bambibilde da....*sukk* I love it!
Avlastningsbordet på syrommet mitt har ogaså fått sæi en runde med spraylakk og blondeduk! Snarte det salongbordet som skal fikses på!
Kem har sagt at bambier ikke kan være rosa og ha diamantøyer? I tøvsjurhuset går alt ann:)
Rice tallerkner i lekne farger!
Og bollesette fra Rice e vakre og geniale. Alle burde hadd sånt i hus!

Skal ta mæi en liten runde hos dåkker i mårra kveld.No skal æi få lilletøvsjura opp i senga, også tar æi snart kvelden sjøl!

Klæm fra mæi!

12 kommentarer:

 1. Så mye flotte, fargerike detaljer=) Digger de kirsebærskålene! Husker besteforeldrene mine hadde sånne da jeg var liten. Har begynt å samle på de den siste tida. Gode minner=) Klem

  SvarSlett
 2. Farger gjørr meg glad og :o)
  Godt å sjå deg her igjen.

  SvarSlett
 3. Kjekt at du er tilbake! Glade farger gjør dagen:-) Så mye kult du viser fram! Jeg falt helt for is-formene. Hvor er de fra?
  Klem, Elin

  SvarSlett
 4. JA! farger er livs viktige. Farger betyr mye! Glad for å ha deg her igjen, håper lille tøvsjura snart blir frisk så mor får masse overskudd til å blogge igjen. OG at da har hun jo det så mye mye bedre selvsagt :)

  SvarSlett
 5. Og ja, jeg lurer også litt på hvo0r isformene er ifra?! Handlet inn noen helt enkle på Nille, og alt jeg tenker på når jeg ser de er hvor mye finere dine er og hvorfor jeg kjøpte slike kjedelige når det fins SÅ fine der ute å få tak i.. Blir ikke helt det samme.. Var forresten innom Ruth66 i dag og hadde deg i tankene hele tiden. Koselig.

  :D

  SvarSlett
 6. Koselig med et nytt innlegg her ja!! :) Jeg ønsker meg også kaffekanne og bollesett fra rice. God bedring til lillemor ♥ KLEM.

  SvarSlett
 7. Heia!!!
  Så kos å se deg her!!! Har savnet deg ja, ikke tro noe annet!
  Godt å høre at du liker farger fortsatt (vet jo det da, men godt å få det bekreftet!!;)
  Klem

  SvarSlett
 8. Tji hi..sååååå kos å lese bloggen din, og ikke minst STAS å få et innlegg til ære for meg:))))Tusen takk, Kristine! Blir glad og inspirert av bildene dine:)Du har så mye fint å vise frem, må virkelig si at stilen din facinerer meg, den er så DEG:)Fargerik, leken, søt og kul:)Kjempeimponert over bildeveggen din, skulle gjerne tatt en nærmere titt;)Bollesettet fra Rice er definitivt på ønskelista, og hvor i all verden har du fått tak i de søte isformene?
  Må få sende en gooodbedringkos til til lille snuppeluppa! Stakar lita..godt at hun har to fantastiske foreldre som dere som pleier henne godt;))
  Tuuusen takk for koselig og inspirerende blogg, Kristine! Du er sånn ei flink godjente;), og det skinner gjennom i både tekst og bilder!!;))
  knusekos fra meg til deg! Jorunn

  SvarSlett
 9. Ditt hjem er en så hærlig blanding av farger og moro! Er like morsomt hver gang og å lese om hva du finner på =)

  SvarSlett
 10. Å endelig et innlegg hos deg ;D Ja du har vært savnet. Du sprer så mye glede med fargene dine at jeg går med tanker om å sette mer farger på tilværelsen her også. Du gir meg inspirasjon ;)

  Ha en fantastisk dag ;)

  SvarSlett
 11. Hyggelig å ha deg tilbake! Og flott med fine fargebilder - helt sant at man blir glad av farger! Jeg kunne ighvertfall aldri bodd svart/hvitt. God bedring til lille jenta :)

  SvarSlett
 12. Og DINE farger gjør MEG lykkelig, jeg bare elsker stilen din! <3

  SvarSlett