onsdag 17. oktober 2012

Jentelørdag!

På lørdag hadde æi og lilletøvsjura jentelørdag sammen. Vi levna guttan hjæmme og satte næsa våres mot byen der vi to skulle kose oss sammen. Og det gjorde vi!
Vi starta dagen med en bolle og eventyrstund i kulturhuset i stavanger. Lileltøvsjura sitt her å vente på å få slippe inn i eventyr-rommet.

I eventyrstunden blir det fortalt forskjellige eventyr av kjempeflinke foretellere. En gammel koffert e den som bestemme kordan eventyr som skal bli fortalt. Og denna gangen lådet et skjell med en perle i. Va et magisk eventyr som vi fikk høre, både mamma-tøvsjur og lille-tøvsjura va helt inne i eventyrverden hele stunden. Æi kose mæi nok like mye som ongan på dissa stundan:)

Lilletøvsjura fikk sæi en egen kakao, det va stas. 

Vi lekte "ikke trø på strekan" leken. Kan tenke mæi vi fikk noen rare blikk der vi hoppa bortover veien. Men det gjør ingenting. E viktig å kunne leke litt fordet om vi e blitt voksen.

Vi lekte i geoparken sammen. Det va stas

Vi delte ostekake. Den smakte himmelsk.

Æi hadde tadd på mæi den hjæmmesnekkra harembuksa mi den dagen. Må si mæi veldig fornøyd me den:)

I geoparken klatra og hoppa vi på alle "blåsan" som e der.

Lilletøvsjura studere grafittien på veggen. E så utrulig mye fint å se på!!!

Lilletøvsjura samle "sukker" til mæi som æi måtte putte i lomma å ha med hjæm:)

Når vi kom hjæm i tøvsjurhuset pynta vi med alle de fine høstbladan som lilletøvsjura hadde plukka til mæi! 

I dag e lilletøvsjura hjæmme fra barnehagen for ho hadde spysjuka i går. men formen hennes e helt på topp no. SÅ vi stikk ut en tur vi og kose oss litt mere sammen!
Ha en strålanes dag alle sammen

2 kommentarer:

 1. Så artig bilde av dere sammen Tøvsjur :)
  En slik dag lever dere lenge på.
  Så koselig dere hadde det :)
  Og den ostekaka...mmm !!

  Kos dere i kveld :)
  Janne

  SvarSlett
 2. SÅ koselig! Gleder meg til lille Stine blir litt større, og vi kan dra på slike kvalitetsturer sammen :) Enn så lenge nøyer vi oss med kjeks i fjæra :)

  Håper dagene er fine hos deg!
  Her går det litt opp og ned, sykdom og prioriteringskvaler, men nå ser det ut til å gå riktig vei igjen. Og vi har begynt å lade opp til Stine sin 2års dag... Da må vi jo ha litt fest vettu :)

  *mange klemmer*

  SvarSlett