torsdag 27. mai 2010

En deilig formiddag!

I dag har æi fri fra jobb, og denna fridagen skal bare NYTES! Ikke nåkka jobbing med leilighet, ikke nåkka tanker om ka som foregår på jobb, bare bare kos!
Har vært en tur nede i Sandnes å små shoppa litt til bursdagen til snuppa, som vi skal feire på søndag.
Og no sitt æi hjemme å kose mæi med en deilig kyllingsalat til lunsj, og et glass pepsi max i mitt søte soppeglass! Æi e så glad i de her glassan mine:) alt blir liksom så mye bedre å drikke i de! Bilde under vise bambiglasset i samme serien. E de ikke søte?

En deilig formiddag innhold også en runde på nette på leit etter fine tappeter til det nye huset, og æi trur jammen æi har funne min yndlings merke: Nemmelig Eijffinnger sine tapeter. De e bare så herlig, fargerike og lekne. Ta dåkker en titt her og se på herlighetan!

ser for mæi at denna hadde vært veldig fint på den lille Tøvsjura sitt rom.
Og den her kunne æi tenkt mæi å hadd på kjøkkenet våres.

Men detta e helt klart favoritten over alle tapeter! Den e bare helt perfekt! Hvis æi klare å få mannen med på det, så kommer denna til å henge i stua. Men nåkka sir mæi at han ikke kommer til å blir så begeistra når æi vise den til han... Æi får krysse alt som kan krysses for at han også like den...eller i det minste at ikke synes den e helt grusom
No skal æi synke ned i sofaen med en te kopp og mitt yndlings interiørbald: rom 123.
Ha en fin dag alle sammen!

3 kommentarer:

 1. åh ja fy søren for noen vakre tapeter!!! Herlig med en fri dag da! Nyt den videre.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Enig med deg:) Jeg elsker Eijffinnger! Jeg gleder meg til gangen her blir så ferdig at jeg skal på tapetshopping!
  Det er alltid lov å drømme!

  SvarSlett
 3. Så fantastisk fine tapeter!! Det er jo samme mønsteret som på serviset jeg ønsker meg jo:) Har du sett Pip servise? Det er nydelig! Visste ikke at de hadde tapeter også:)

  SvarSlett