fredag 28. mai 2010

Kakefat og sånt!

Æi har lenge ønska mæi et fint kakefat på stett, men aldri funne nåkka som har falt i smak. Så i går tok æi saken i egne hender. Æi tok mæi en tur ned til Fretex her i Sandnes og fant et fint fat og en lysestake. .
Etter litt maling og lim ser kakefatet mitt sån her ut:)
Litt snop må til en fredagskveld( det meste blir nok ligganes til i mårra når den lille tøvsjura mi har bursdag)
Stetten på kakefatet passa godt til duken på kjøkkenbordet mitt:) Vimplan i bakgrunnen e hengt opp i annledning Ariel sin toårsdag som e i mårra. Kommer bilder i løpet av helgen av et bursdagsdekket bord;) Noen som kan tenke sæi ka temaet på bursdagen hennes kommer til å bli?;)
Dissa to søte koppan fikk æi av ei snill dame på jobb. Æi synes de va så søte så de har fådd plass på kjøkkenbordet, med kvær sin rose oppi:)

E dæm ikke søte?

Ha en kjempefin fredagskveld!

6 kommentarer:

 1. Så utrolig flott det ble.

  SvarSlett
 2. åh så fint det ble. Likte godt at du malte lysestaken. og ikke minst at du brukte lysestake!! Jeg har sett mest til glass-glass, kopper og den slags. Jeg lkte din versjon MEGA godt!

  SvarSlett
 3. Så stilig! Beundre kreativiteten din! :)
  Hmm, kan det være cupcakes tema på gang til i morgo? Eg får vente å se! ;)

  SvarSlett
 4. Kakefatet var kjempe stilig. Det så lurt og bare lage noe selv når man ikke finner akkurat det man kunne tenkt seg. Billig, unikt og bare ditt.

  ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 5. Du altså!! Du er så herlig kreativ- I LOVE IT!!!!

  Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å titte innom her- men gleder meg til å se alt det fantastiske du driver med :_) ha en flott kveld :-) gode klemmer

  SvarSlett
 6. Heihei!

  Takk for en hyggelig kommentar. Setter jeg pris på. Virkelig flott blogg du har selv, her fant jeg inspirasjon med en gang! Et slikt et stettfat har jeg sett lenge etter selv, og nå skal jeg jammen meg ta å lage et!

  Herlig!

  Med vennlig hilsen Mumsi - Med et lekent sinn

  SvarSlett