tirsdag 22. juni 2010

Handlinga har starta!

Da har endelig shoppinga til nyhuset starta!
Så den 1. juli kan vi begynne å pusse opp og få det akkurat sån som vi vil ha det.
Vi har bestilt to fototapeter i kveld.
Den her skogstapeten skal vi ha i lesekroken i stua. På gulvet under tapeten skal æi ha en liten remse med gress, og oppå der skal soppan mine,bambian og den grønne kaninlampa stå.
Den her herlige blomsterenga skal vi ha på soverommet våres. Så kvær kveld når vi legg oss, kan vi sove i en blomstereng! Kjenne æi glede mæi veldig til å få denna opp på veggen altså.
Badet våres skal også pusses opp om ikke så alt for lenge. Men e vedlig i tvil om kordan vi vil ha det.Har planer om å ha kvite fliser på veggan, men gjerne et innslag av nåkka anna også.Æi kjenne at æi treng litt farger på badet:)
Så hvis nåen av dåkker har lyst å vise fram badet dåkkers til mæi, så æi kan få litt inspirasjon, hadde det vært koselig om dåkker ville legge en link i kommentar feltet mitt:)

Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger dåkker legg igjen, de varme veldig:)

4 kommentarer:

 1. OIoioi, den blomsterengtapeten var fantastisk! Tenk å våkne opp til noe så sommerlig og flott- er jo nødt til å bli en bra dag da :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg.

  Det er så utrolig gøy å begynne med innkjøpene. Jeg kunne bare ønske at kontoen var like villig som jeg, hehe. Fototapetene var rå lekkre og blir spennende innslag i det nye huset.
  Søppelbøtten min har jeg kjøpt på en butikk i Kristiansand som heter Hansen og co. Jeg vet at det var den siste de hadde, men det kan jo være at de tar inn flere. Vet heller ikke hvilket merke det er.
  Lykke til videre, dere går en spennende og travel tid i møte. Men det er ingenting som å se de resultatene man har drømt om.

  Ps. Jeg er veldig svak for å ha innsalg av turkis på bådet (bombe). Kanskje små mosaikkfliser i dusjen?

  Ha en deilig santhans feiring.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 3. nice :D må vere deilig å våkne til en sånn tapet på vinteren :)

  SvarSlett
 4. For noen fantastisk herlige tapeter!! Tenk å ha en frodig og grønn bjørkeskog på stua... Og så herlig å legge seg i en blomstereng da:)Den blomstertapeten var aldeles nydelig!!

  SvarSlett