torsdag 24. juni 2010

Shopping med ei god venninne!

I dag har æi og mi kjempegode venninne Julia vært på shopping. Dagen starta på Fretex i Sandnes. Der va utvalget ikke mye å skryte av, men to Norgesglass blei med mæi hjem der fra. De skal brukes til lamper i det nye huset.
Etter en runde på Fretex tok vi turen til bruktbutikken i Sandnes. Der inne har de utrulig mye fint, men alt koste litt i meste laget spør du mæi.
En gammel og malingsflekket trekasse blei med mæi videre å ferden fra den butikken.
Når æi e i Langgata i Sandnes må æi bestandig innom verdens fineste, beste og mest fantastiske butikk: Smak! Blir bare så glad av å være der inne, og æi kommer nesten bestandig ut med nåkka småting som æi har kjøpt:) Og i dag va ingen unntak.
Den her nydelige skuffa sto på gulvet å venta på mæi. Har lenge vært på utkikk etter nåkka lignanes, så blei storfornøyd når æi fant den. De hadde en anna skuffe også, som æi hadde veldig lyst på. Men etter mange runder med mæi sjøl endte æi opp med denna her. blei kjempefornøyd:) Glede mæi til å sette den på bordet i nyhuset våres:)

Inne på Smak fant æi også denna herlige boksen. Den bare MÅTTE være med mæi hjem. Kjenne æi blir glad bare av å se på den:) Tenk på alle de små skattan æi kan lagre her inne.
Bilde av tre kassa mi. Den har en god del malingsflekker på sæi, men det gjør den bare til enda mer unik synes æi.
Kassa skal henga på veggen i lesekroken min (der æi også skal ha skogstapeten) Her måtte æi bare prøve den med litt pynt oppi. Trur det kommer til å bli kjempebra med den her som en hylle:)

Kjenne at no glede æi mæi enormt mye til å komme igang med nyhuset våres:)
Håpe dåkker har hadd en kjempefin dag.
Mange klæmmer fra mæi:)

5 kommentarer:

 1. Hei, så fin blogg du har. Flotte ting du har handlet,den boksen var bare nyyydelig. Mange fine skatter å finne på bruktbutikker :)

  SvarSlett
 2. Hei Tøvsjur
  Så herlig med venninneshopping!
  Synes du fant utrolig fine ting; skuffen i fantastisk farge og den game trekassa var helt i min ånd!
  Du spør om jeg bruker skjærebrett når jeg lager lappetepper; det gjør jeg nok ikke. Jeg klipper bare en lapp og lar den være malen for de andre. Sitter og klipper etter den til tv-programmer osv. til jeg har en bunke.
  Ha en fin dag!'Klem fra kaspara

  SvarSlett
 3. Så mye moro du har funnet :D

  SvarSlett
 4. Så hyggelig med loppe-shopping, koselig å kunne dele det med noen. Fine funn du gjorde! Det er nok en av de fineste boksene jeg har sett noen gang tror jeg!

  Mvh Mumsi - Med et lekent sinn

  SvarSlett
 5. åååååååååh ja den antikkbutikken i sandnes e fantastiske!!! kjøpt et stort englebilde med feeeeeeeide gullramma der eg :) drive og pusse opp et hus sjøl og G L E D E meg t å henge d opp :)

  SvarSlett