onsdag 16. juni 2010

Se meg!


Behovet for å bli sett er kanskje noe av det mest grunnleggende hos oss, og det å bli sett gjør oss til de vi er. Sier Bjørn Eidsvåg om sangen han har skreve som har fått navnet Se meg!
Synes denna sangen sir så mye!
Jeg har full kontroll takler det meste jeg har sverd og skjold kan sloss mot de fleste Jeg er flink i forsvar ekspert i høflighet ieg er en utadvendt kar som vet en del om ensomhet.
Se meg, hør meg kom inn til meg og rør meg - kjære hør meg Det er en meg herinne som famler rundt i blinde trå forsiktig inn og led meg trøst meg, gled meg - men fremfor alt: Se meg.
Jeg er alltid beredt har alltid ryggen klar og jeg røyker tett står sjelden uten svar Jeg er sliten og lei av å late som om men jeg klarer meg jeg gir - sjøl om jeg er tom.
No sitt æi her å høre denna nydelige sangen og nyte en god kopp med jordbær te med honning i.
Og den frukten som æi kanskje like aller best: Vannmelon!
Litt blåbær fra en søt liten kopp e også godt!

Ønske dåkker en kjempefin kveld og en nydelig dag i mårra!
Husk: Se meg!

Bildan av blomstran e tadd fra stua mi. Har vært ute i hagen å funne litt blomster som vekst vilt der ute.

3 kommentarer:

 1. Hei! og takk for koselig kommentar inne hos meg. Den tapeten er kjøpt på retrovilla.dk, en herlig nettbutikk som selger de fineste retrotapeter:)
  ja syvende himmel, for ikke å snakke om den butikken! Har vært der 2 ganger før.. kjøpte blant annet en pute der en gang, hadde vannvittig mye fint der inne ja:) spørs om jeg ikke må inn der å finne noe klær til meg selv.. forrige gang var jeg gravid, så da var det ikke så lett, men denne gangen skal det gå så mye bedre!
  Ha en strålende kveld videre:)

  SvarSlett
 2. Jeg synes den idéen din med å gi seg selv en liten "treat" i en fin kopp, er så smart! Herlige bilder og fin sang, Bjørn Eidsvåg er fantastisk :)

  SvarSlett
 3. Hei Tøvsjur :))Bjørn Eidsvåg har fantastisk varme tekster og denne låta er nydelig!
  Herlig med vannmelon forresten.Det er nok en av mine favoritter også. Bruker det mye i salat sammen med rødløk og fetaost. Fant oppsktiften i Nigellas kokebok "Smak av sommer" og har laget det ofte siden.Ha en fin torsdag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett