mandag 26. juli 2010

Flamingo på kjøleskap + værdens finest.

Når vi flytta inn i nytt hus måtte i kjøpe oss et nytt kjøleskap, da det gamle våres fulgte med leiligheta.Æi har lenge drømt om et rosa eller turkis Smeg kjøleskap, men viste at æi aldri kom til å få manne min med på det. Så da gikk vi bare til anskaffelse av et helt likt kjøleskap som det gamle. Like veldig godt dissa kjølesapan med vann og isbiter i. E genialt å ha det her sia vannet ikek smake så alt for godt. Men problemet med dissa e jo at de e litt vell kjedelige. Men med flamingo klistremerker fra Panduro så blir kjøleskapet lit mer fargerikt og tøvsjuraktig;)
Æi har lenge drømt om et gjøkur, men aldri funne et i butikkan. Her en dag æi va innom søstrene grene fant æi detta søte uret, og det bare MÅTTE bli med mæi hjæm! Egentlig vil æi jo ha det i rosa, lilla eller en anna spræk farge, men de kan jo lett fikses med litt spraylakk. Akkurat no trur æi de skal få henge en stund sån som det e, så får æi se ka æi gjør med det ætter kvært.
I dag har æi og lille tøvsjura mi kosa oss med en laaang lunsj sammens, mens mannen e ute å fikse bilen til vi skal ut på kjøreferie.
Når vi satt det å koste oss og snakka sammen, måte æi bare dra fram kamera for å ta nåen bilder av den nydelige jenta mi. Kan aldri se mæi lei på ho! Nåen ganger sitt æi bare der å ser på ho lenge, med et bredt smil om munnen. Tenk at ho e MI! Værdens nydeligste jente!
E så godt å få være mamman hennes!


Håpe dåkker også har hatt en fin start på dagen. Enten for dåkker sjøl eller sammens med nåen dåkker e glad i:)

4 kommentarer:

 1. Så stilig det var med flamingoer på kløleskapet!!
  Synd det ikke ble Smeg på deg da, de er jo kjempefine. MEN det er jo utrolig liten plass i dem, de er jo så små. Så det er nok mest praktisk med et stort kjøleskap:)
  Kult gjøkur du har kjøpt, blir nok enda kulere i rosa eller lilla:)
  Så søt jenta di er!
  Tenk så heldige vi er som får være mammaer!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei søte deg.

  Så morsomt kjøleskapet ble, det var jo kjempe lurt å dekorere det. Det er virkelig flamingodans i det nye huset. Synes vitrineskapet under også ble herlig.
  Så kult gjøkuret var, det gjør seg nok godt på veggen hos deg. Og kjenner jeg deg rett henger det ikke lenge der før det blir sprayet.

  Datteren din er nydelig og du er heldig. Gleder meg til den dagen jeg kan få oppleve å bli mor.

  Ha en deilig dag.
  Klem fra AK

  SvarSlett
 3. Hehe, ser at flamingoene begynner å ta over for bambiene der i huset. Eller, kanskje de lever sammen i full harmoni? Har dere fått opp skogtapeten i stua? Ser du har bilde av noe slikt på headeren din.. Det må du jo vise bilder av!

  SvarSlett
 4. Så kult det ble med stikkarsa =)
  Og nydelige frøkena di!

  Du skrev en gang inne på BV at du ønsket å lese flere fargerieke blogger. I siste utagave av bladet mamma kom jeg over denne http://briggslekehus.blogspot.com/ ville bare tipse om den :)

  SvarSlett