søndag 25. juli 2010

Flamingodans i vitrineskapet!

Da va vitrineskape snart helt ferdig, mangler bare nåen spenstige, fargerike knotter til å ha på.
Æi har valgt å trekke vitrineskapet opp med detta herlige flamingo papiret fra Panduro.
Vanskelig å ta bilde av skapet, men her ser dåkker nå kordan det blei når det ble trekt om, og alt innholdet e satt i.

Trur det kommer til å bli veldig bra når æi får nåen fine knotter på. Kanskje nåen av dåkker har ei nettsie der æi kan finne nåen fine?
De siste dagan har vi hatt besøk av ei lita frøken som hete Nina. Ho e ei 7 år gammel katt av rasen Norsk skogkatt. Nina e kjæmpekosen, sosial og snakkesarlig. Ho skal flytte inn til oss for godt når vi har kommen hjem fra en liten ferietur som vi drar på på tirsdag. Glede mæi veldig til å få ei katt inn i huset for godt:)
Når æi va hjæmme hos mamma og pappa i vår fikk æi denna herlige kofferten. Og no e den blitt til en katteseng til Nina. Denna ideen fikk æi fra en av dåkker bloggere, men klare ikke helt huske kem det va(e en god stund sia)
Ætter kvært skal æi sy et nytt teppe til kofferten til Nina, men først må ho få ha sin gode gamle håndduk en liten stund.

Ellers så kose vi oss no masse i huset, og ikke minst ute på plattingen våres. I dag har vi hatt strålanes vær, og æi har benytta dagen til å male nåen hyller som æi skal henge opp på uteplassen våres. Æi driv også på å asikle litt på et lite utekjøkken, men regne nesten med at det må vente til neste ute sesong.

På tirsdag eller onsdag pakke vi bilen våres og vende næsa mot dyreparken i Kristiansand. Vi har ei lita frøken som glede sæi masse til alle dyran:) Vi skal også en tur til Oslo i nåen dager, og der har æi store planer om å få shoppa litt. hvis nåen av dåkker lesere har nåen gode butikker, kaffeer eller andre ting vi burde gjøre i Oslo så tar æi gjærne imot tips;)

No rope malingsbøtta på mæi,så no skal pipa få sæi en ny omgang kvitmaling.
Ha en fin kvled.

6 kommentarer:

 1. ..Fiiiiine fiiiiine pusen din
  Nydelig, og elsker at også hun bor i en koffert(Wilma'n min bor også i en koffert(Wilma er hunden min))

  ..Artig påfunn med skapet, likte det kjempe godt, men har ingen gode forslag til hvor du skal finne noen kule knotter://

  Håper dere får en faaantastisk tur til dyreparken:)

  ..Og tuuuuusen tuuusen takk for herlige ord om leiligheten min :)

  SvarSlett
 2. ohaa, saa fint skapet ble da. Jeg satt islandsk lakris fast i halsen da jeg saa bilde av det. Skikkelig fint, og stilig og alt paa samme tid. Oensker deg en flott tur til Oslo, la oynene dine godte seg, og hendene ta paa alt mulig fint, og gjerne pakk kofferten full tilbake. Hihi. SommerKlem

  SvarSlett
 3. Så fint skapet blir! :D

  Og for en søt pus! Norsk skogkatt er den flotteste rasen! (mener jeg;)) De er så pene. *ønske seg*

  SvarSlett
 4. Det hær ble kjæmpe tøft =) Har leita etter knotta sjøl, så her e nåt av d æ har vært innom, håpe du finn nåt du kan tænke dæi =)


  http://www.lillemaison.no/index.php?main_page=index&cPath=89
  (litt fargeløst, men veldig søtt)

  http://www.browns.no/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1144&category_id=13&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=64
  (di hær har mye farge)


  http://www.nettpynt.no/index.php/cPath/57
  (litt kul di elefantknottan)


  http://carolinesbutikk.no/?pageID=200
  (ælske den olivengrønne glassknotten nederst!)


  Du kan jo åsså bare farge nån hvite porselensknotta, da får du jo dæm i akkurat den fargen du vil ;)

  SvarSlett
 5. Heisann.

  Hehe ja der viste du litt mere om biler enn meg ;) hihi.
  Roser ja, aner ikke om de er lette og holde eller ei. Men skal gjøre mitt beste forsøk.. Med litt basic kunnskaper så tror jeg at det går bra. Du må jo forsøke, nå som du har en hage og leke deg i =) Info om rosen får du nok når du handler en eller flere. Andre klarer så da skal jeg. Og det vil du også.

  Ønsker deg god tur til Kr.sand og Oslo. Tenker at med din stil så må du ta deg en rusle tur til grynerløkka. Der finnes utallige slike små butikker som fører masse skatter i din stil =)
  Straberry dequri på Fridays er hærlig, maten er også god. Ellers er det en cafe, resturant på hvert et hjørne. Karl johan har alle de vanlige butikkene, akrerbrygge, litt av alt, og majorstua (bogstaveien) alt det litt mere ekslusive.

  Hilsen Lady E som bodde mange hærlige år i vår vakre hovedstad.
  Bare og spør om du ønsker flere og mere spesifike tips.

  Klem

  SvarSlett
 6. Skapet ble utrolig kult!!
  Og så skjønn pusekatt dere skal få!! Det er så koselig å ha katt. Har lyst på katt jeg også, men kan ikke ha siden vi bor rett ved en traffikert vei:(
  Heldig pusen din som har fått seg så fin koffert å ligge i da:)

  SvarSlett