onsdag 29. september 2010

Julepynt!

I går kom en av de søteste julepynten æi har sett på lenge i postkassa mi! Denna skjønne julealven bestilte æi på Ebay for en stund sia, og no e den endelig i hus. Kjenne æi glede mæi til jul, når æi kan pynte opp Tøvsjurhuset med den.
E det nåen flere som har begynt å handle inn julepynt kanskje, eller e æi veldig tidlig ute?

Tusen takk for alle god bedring ønsker æi fikk av dåkker. Ser ut som at det hjalp, for formen e bedre i dag. Trur Ninapus ikke e så alt for glad for at 'i begynne å bli bedre og skal på jobb igjen snart. Ho har kosa sæi når ho har kunne ligge sammen med mæi på sofan å få kos. Når Nina kose sæi så har ho tunga ut fra munnen. Synes det e litt søtt hehe:) Mens Ariel ga klar beskjed om at å rekke tunge e ikke lov til!
Har et spørsmål til dåkker damer med grønne fingre: Noen som vet kordan man får en sån her blomst til å overleve?(klare jo ikke huske ka du het, tenke med en gang rododrenron,men vet jo at de ikke hete det)
Har hatt den i hus i ei uke og no e den nesten helt død.

8 kommentarer:

 1. Det er en hortensia :) den må stå ett sted der det er lyst, vannes hver dag! ca 1/2 dl :)

  SvarSlett
 2. Ja det er en hortensia ;) Så søt katte du har :) Koselig å ha en katt i fanget som maler ;) vi har ei svart og hvit skogkatte , som heter noe så orginalt som Pusi ;) Når vi fikk henne trodde vi det var en hann , da var navnet ( etter sønnens ønske ) John Berg Hi hi ;)Så ba du har kviknet til :) Har ikke handlet julepynt ennå , men det klør i fingrene når jeg ser på din fine nisse :)

  Ha en fin dag :)
  Klæmma

  SvarSlett
 3. ja, fordel og vanne den ;)
  loppemarked 23 okt, bli med?

  SvarSlett
 4. Hortensia må ha et jevnt tilsig med vann ja. Spørs om det går an å gjennopplive eksemplaret ditt, ti hi:) Har hatt mange som døde ganske fort, de må ha vann straks du ser de begynner å "kure"

  Søt, Søt nisse altså. har aldri handla på E- Bay jeg, det ser så tungvint ut:)

  Glad for at formen er bedre. Ha en fin kveld. Det er trivelig å ha hund i sofaen også. Er litt skeptisk til katter jeg;)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Har ikke helt begynt med julepynt shoppig enda, men den var jo bare utolig søt. Så skjønner at du falt for den, og derfor måtte ha den :)

  SvarSlett
 6. Tihi, e det nåken gong for tidlig å handle sånt da?? Når en komme øve nåke så flott, så må det jo i hus må veta!! ;o)

  Får ønska fortsatt god bedring eg då, så blir det vel heilt bra te i mårå tenke eg :o)

  Ikkje grønne fingrar her i gården...

  Kjekt om tipsene mine om Wien kan komma te hjelp forresten :o)
  Ein av dei finaste byane eg vett om (og eg har vore i ein del... :o)), så det komme nok te å bli bra ja!!!

  SvarSlett
 7. Ingen juleshopping enda, men er nok ikke så lenge til:)) Så skjønn den var, den lille nissen ♥
  Jeg tror jeg ser at blomsten er eller var...hihih, en Hortensia, men noen råd om hold kan jeg ikke gi deg, her overlever ingen blomst i mer enn et par dager, desverre...

  Klem line

  SvarSlett
 8. Åh den blomsten så gjenkjennelig ut... Har også kjøpt sånn og fått det resultatet etter en liten uke. Dessverre har jeg ingen tips å by på annet enn sympati og forsikring om at du ikke er alene om å drepe hortensiaer.

  Den nissen var så fantastisk at den nesten er for fin til å pakke vekk når jula er over:)

  SvarSlett