torsdag 30. september 2010

Rundtur i tøvsjurstua!

Tenkte dåkker skulle få en rundtur i tøvsjurstua. Trur aldri æi har vist hele stua til dåkker før. Så versegod, stig på!
Vi kommer inn en dobbel dør fra gangen våres, og da e detta det du får se!
Du står enda i døra og ser litt mot venstre, da vil du se spisestua våres. (tripp trapp stolen skal snart få en litt finer farge)
Så går vi forbi spisebordet. Da ser du den nye sjenken våres og litt av sofagruppa. Mellom sjenken og sofaen ka du skimte et lite saueskinn. Det e lille tøvsjura sin kosekrok. Her bygges det ofte hytter, og mamma og pappa får komme på besøk og leke:)

No har du snudd dæi helt mot sofagruppa våres. Stuebordet e et gammelt bord fra Ikea, med mange hakk i. Om ikke så alt for lenge skal det byttes ut mot et nyoppussa bord (når æi bare blir ferdig med det)
Nærbilde av bildeveggen min. Ikke så lenge sia æi blogga om den, men tar det med no også æi:) Hvis du trykke på bilde skal du få litt større bilde for å se litt mere detaljer om du vil
Litt pynt på bordet.
Hvis du no går bak den ene sofan vil du se detta. Her har vi akkurat begynt å planlegge en lesebenk. Benken skal gå i ett med vinduskarmen, og værefull av gode og hjæmmesydde puter. Har bestandig ønska mæi et gammelt hus med store vinduskarmer i,så æi kan sitte å lese der. Men når vi no kjøpte et hus fra 80 tallet så blei det ikke de vinduskarman æi ønska mæi. Så da får vi bygge nåen:) (Vi betyr altså at æi planlegg og mannen bygge)
Når du står på det som skal være lesebenken vil du se detta. (egentlig litt mere, men der står det masse leker og matriale stabla, så dåkker får se det en anna gang.
No har du snudd dæi helt rundt og ser mot der du kom fra, og da vil du se spisestua fra en anna vinkel. Og de to billy skapan fra Ikea.
Litt pynt på spisebordet.

Og før du forlater tøvsjurstua ser du dæi til venstre, og da vil du se kofferten til Ninapus og inngangen til kjøkkenet. Der kan du får være med en anna dag:)


Tusen takk for besøket, og kom snart igjen;)22 kommentarer:

 1. Åh, så koselig!
  Tusen takk for titten:)

  SvarSlett
 2. Så fin stue :) - og så deilig med plass da gitt!
  Hos meg er det liten stue og ja generelt lite.hihi..
  Takk for at vi fikk se:)

  SvarSlett
 3. Så koselig stue! Takk for rundturen:O)

  SvarSlett
 4. Har du fått mail fra meg forresten?

  SvarSlett
 5. Hei Tøvsjur! Så flott stue dere har!! Lyst og trivelig, og ikke misnt kreativt innredet. Flott bildevegg og koselige lyse møbler!Ser ut som om ere har uhorvelig stor plass. Jeg ønsker meg også større stue. Vår er altfor liten dessverre.Det var veldig morsomt å se! Takk for titten :))Ha en fin torsdag!Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 6. Så flott dere har det!!
  herlig med alle fargene du har i stuen!!
  takk for titten!!!

  SvarSlett
 7. Så fin stue du har, nå fikk jeg lyst til å komme på besøk, altså. Kunne ha sittet her i timesvis og nydt atmosfæren. Og så koselig med lekekrok på saueskinnet. Kan tenke meg hun koser seg veldig der. Likte spesielt godt bildeveggen din. Hvor har du kjøpt den fine lysslynga? Skulle så gjerne ha hatt flere sånne å pynte med.
  Ha en fin dag videre.
  Klem

  SvarSlett
 8. Så utrolig koselig stue! Liker alle de friske fargene mot det hvite :)Veldig fint!!

  SvarSlett
 9. Dette har jeg gledet meg til!!! Å se stuen din i helhet.. bare helt nydelig. Her kunne jeg fint kommet på besøk!!!! (hint hint..neida :D hehe)
  Ønsker deg en vakker dag. God klem fra meg!
  Jeg vil også si at jeg setter pris på deg her i bloggland :-)

  SvarSlett
 10. Så koselig det var å komme på besøk hos deg :) Du har en trivelig stue :)Liker så godt bildeveggen din ;) Og den kule tapeten , ja hele stua !Flott innlegg ;)

  Ha en koselig dag :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 11. så hyggelig å bli invitert på besøk hos dere! har er det både stilig og hjemmekoslig. du har mange fine ting og så har du plassert dem med omhu. takk for at jeg fikk titte inn til dere:)

  Fin kveld fra Trine:)

  SvarSlett
 12. Heiii!! Det her va kjempefint!! No vart æ inspirert igjen. Æ like så godt samling med masse forskjellig pynt på veggen, kjempestili :-) takk så my for titten og inspirasjonen !! Ha en fin kveld! Mvh Anita

  SvarSlett
 13. Hei hei.
  Tusen takk for titten.
  Så fin og koselig stue du har, her kan jeg tenke eg at du koser deg. Den bildeveggen din var jo kjempe stilig!

  Takk for kommentar på bloggen min, du spurte om pukka teen var god. Og den er kjempegod, faktisk en av de beste jeg har smakt til nå:)

  Ha en kjempefin kveld i den fine stuen din.

  Klem :)

  SvarSlett
 14. Okei, I løøv stua di! Jeg som trodde at det fantastiske rådyret var i miniformat og så var det jo stort!!! Oh happy joy, så fint!

  Jeg er offisielt fan av den tøvsjurske stue, så veit du det sånn før helga:)

  SvarSlett
 15. Flytter forresten sånn en plass mellom midten og slutten av oktober tenker jeg:)

  SvarSlett
 16. Hei hei.

  Takk for titten, så koselig og personlig du har det. Elsker hjem med en personligstil og su har virkelig funnet din. Tenk så kjedelig å bo i et hjem uten sjel og peronlighet.
  Blir kjempe spennende å se hvordan kosekroken deres blir. Kunne ønske jeg hadde plass til noe sånt hos meg, men stuen er nok for liten.

  Du spurte meg hvor mye jeg må gi for gyngestolen fra Eames, den koster 4400. Synes ikke det var helt ille også skal det være litt julegave fra mine besteforeldre også.

  Ha en flott helg snuppa.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 17. Så mange fine detajler finnes i stuen din. Den er kjempeflott og veldig koselig. Hilsen fra PiPa

  SvarSlett
 18. Så gøy å få sjå stua di da!!! Fiiint du har det! Glede meg te å sjå godkrokbenken. Litt artig, for eg har ALLTID tenkt akkurat det samma! Vil sitta på ein sånn benk i vinduskarmen og nyte utsikten øve fjorden (evt vannet), nyte et glass vin, god bok, evt håndarbeid og ro i sjela.... Ja, lov å drømme ;o)

  God helg snupps!!

  SvarSlett
 19. Fint det nya profilbildet ditt forresten, men må innrømma at eg savne litt det andra og eg. Blei alltid så glad av å sjå det hærliga, smilande fjeset ditt :o)

  SvarSlett
 20. Så kjekt å få være med inn i stua di! Skikkelig koselig!
  Koselig er det også og lese kommentarer fra deg på bloggen min!!:D
  Jeg har vært på loppemarked i dag (igjen!) Artig!!

  Ha en flott helg!

  Lørdagsklem fra meg:), Duse Pasteller

  SvarSlett
 21. Tusen takk for at jeg fikk komme på "besøk" til deg :) En hærlig stue dere har. Gelder meg også til å se det ferdige resultatet med kosebenken. Er også sugen på det. Og har en mulighet, men da må hele stua omøblereres.. vi får se.. ;)

  SvarSlett