fredag 5. november 2010

stoff og sånt!

Æi har satt annonse i lokalavisa om at æi ønske å kjøpe retrosengetøy/stoff. I går va æi innom hos ei gammel dame som ringte mæi for nåen dager sia og sa at ho hadde masse gammelt retrosengetøy. Så ætter jobb tok æi med mæi lilletøvsjura i bilen å kjørte til Hillevåg der den gamle dame med stoffa bor. Ei koselig og søt dame tok i mot oss, og geleida oss inn i stua hennes. Der hadde ho funne fram to poser med masse sengetøy. JIPPI! Tenkte den hær tøvsjura!!! Men skuffelsen blei stor når æi åpna posen. Sengetøyan va vel ikke akkurat det æi vil kalle retro. Men den snille dama smilte forventningfult mot mæi og lurte på om æi likte stoffan? Joda æi gjorde jo det..men kanskje de va litt for mørke eller ikke passa sæi helt til å sy barneklær...Æi prøvde å være litt hyggelig, men fordet ikke trenge å kjøpe alle de stoffan ho hadde funne fram. Men av høfflighet tok æi med mæi de her fire stykkan, De kan sikkert bli grei i et lappeteppe eller nå? Kanskje ikke den største fagsten, men en koselig tur til ei gammel dame fikk æi iallefall.
Æi e så glad i de her tre ramman. De fant æi i bæstemor sitt hus når ho skulle rydde ut av det. Med litt maling og nåen søte motiver blei de veldig tøvsjuraktig:)

Planen va egentlig å sy i kveld, men symaskina vil ikke være venn med mæi i dag. Det virke som at undertråen e litt stramar enn det den bør. Nåen som vet ka det kan komme av?

Til dåkker som lurte på kor æi har kjøpt de fluesoppstakan. Så e de faktisk kjøpt på Jysk:)

Ha en fin kveld
klæm

15 kommentarer:

 1. Smart det å sette inn en annonse i avisa - Men jeg tenker jo også at det er vanskelig vite hva andre folk mener er retro sengetøy.Uansett syns jeg de var søte jeg da. Duse stoffer funker jo fint som bakstykker til lappetepper bla:)
  Lekkre rammer! og herlige farger de har fått:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Uffda, kinkig situasjon, men du taklet den fint!

  Nydelige rammer og bilder - fikk litt sånn Amelìe-assosiasjoner:)
  Ha en fin kveld da, Tøvsjur!!

  Varme klemmer fra Janni og Leon,
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 3. heihei! Så skjønn fluesopp lysholder under her, og litt av en opplevelse du har hatt. Kinkig jah.. men greie stoffer du har fått da, det syntes jeg. Søte! Og elsker de rammene, helt enig med deg der. Utrolig hva litt farge gjør iblandt.

  GOD HELG TIL DEG!

  SvarSlett
 4. Heisan!
  Koselig å lese i bloggen din. Kan jeg spørre hvor dialekten din kommer fra?
  Likte fluesopplysholderne dine. :-)

  God helg!
  Hilsen ei som bor på andre siden av fjorden

  SvarSlett
 5. De rammene var skikkelig fine!!! Så stress å måtte let someone down nicely! Bra jobba:) Synes stoffene var koselige, jeg. Selv om de ikke skreik RETRO! (ja skreik faktisk!) så var de like fullt både koselige og pene:)

  SvarSlett
 6. Hei Tøvsjur :) Søt historie om den dama da, jeg syns du taklet den situasjonen på en fin måte:)Men jeg kjenner på den fortvila situasjonen din. Fine de stoffene du fikk med deg hjem.Jeg er skikkelig fæn av å male rammer, dine ble kule !

  Ha en trivelig helg videre , håper maskina er snill i dag :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 7. Lykke til videre med stoffjakten!
  Jeg hadde også annonse i lokalavisa i våres. Tipper at for hvert hjertebank stoff hadde jeg tre ok stoff og tre ikke så fine stoff...Men det var verdt det syns jeg, for jeg fikk tak i masse hjertebankstoff. Håper du er like heldig etterhvert:)

  SvarSlett
 8. JEg har vært med på lignenede....ikke så mye retro, men leopardmønstrete gardiner. Kinkig! ;)

  SvarSlett
 9. Hei på deg søta.

  Hehe jeg smiler og ler litt her jeg sitter for jeg kjenner følelsen. Jeg prøvde å få min mormor til å jakte på retrostoffer til med. hun skulle på loppemarket og ringte helt vill at hun hadde funnet så mye til meg.
  For å si det sånn så var jeg glad at hun ikke så reaksjonen da jeg åpnet posen. Jeg kunne ikke bruke noe av det og kastet det bare. Hehe, men men hun prøvde så godt hun kunne.

  Ha en flott søndag, så håper jeg symaskinen snart blir venn med deg igjen.

  Klem fra ann kristin

  SvarSlett
 10. Heidu! Takk for hyggelig besøk : ) Ser ikke ut som det ble registrert at du la deg til som følger, så det kan hende du må prøve igjen. Takk også for fluesoppstaketips! Frøken Grønn

  SvarSlett
 11. Har og tenkt på annonse i avisa, men kvier meg litt fordi eg har hørrt akkurat sånne historier som dine. E nok ikkje lett å stå der og sjå dei forventningsfulle augene nei...

  Rammene blei superfine! Hærlige gladfarger!

  Og det blei vellykka detta treffet og ja :o)

  SvarSlett
 12. Det var lurt og sette inn annonse i avisen:))
  Men selvfølgelig kjipt når man kommer til noen og det ikke var helt slik man hadde tenkt seg... hihi

  Nydelige rammer, hærlige farger ♥

  Ha en fin kveld Tøvsjura:)

  Klem Line

  SvarSlett
 13. hehe, der har du grunnen til at jeg ikke satser på noe annonse i lokalavisen, hadde jo ikke klart å si nei til gamle damer ;) men synes det første stoffer der var fint da, så det var du heldig med :)

  SvarSlett
 14. O no.. *ler*
  Små kjipt..Men hva skal man si a?

  ...Rammene var uber søte..

  Og nei..Ingen gode tips til sy-problemet ditt da dette ikke er mitt strekeste område.
  Jeg krangler med symaskina hver gang jeg ser på den. Så nå har jeg plassert den inni et skap som straff*ler*

  Klem på deg

  SvarSlett
 15. Hei hei:)

  Det er ikke alltid man er like heldig med fangsten hehe. Men du klarer nok å trylle frem noe fint av de stoffene du tenker jeg:)

  Tusen takk for kjempefin kommentar på bloggen, alltid så hyggelig med hilsener fra deg.
  Du lurte på adressen min, det er ikke den samme som står på pakken jeg sendte deg, jeg har sendt deg mail med min nye adresse :)

  Ha en fortsatt herlig kveld vennen.
  Klem:)

  SvarSlett