onsdag 3. november 2010

Litt mere jul og kveldskos!

Litt mere julepynt har kommet inn i tøvsjurhuset! Jippi! E så koselig å gå i butikkan å se på alt det fine de har av pynt til årets beste høytid:) Tøvsjurmannen e ikke helt enig med mæi der. "Har vi ikke nok julepynt snart" kommer han med, når æi finn enda litt mere pynt som vi bare absolutt træng! Man får jo aldri nok julepynt. Og iallefall ikke når man finn hærlige, glitrette, julebambier! Dæm måtte jo bare være med hjæm. Og med i posen havna plutselig søte fluesopp telysholdere;)
I dag har æi vært på MI (mange inteligenser) kurs i en barnehage i Klepp. Kjæmpekjekt å være med på det. Resten av kvelden skal bare vies til kos. Æi skal koke mæi en god kopp te. Æi skal strikke (ja du læste rætt, ÆI skal strikke...haha..) videre på de "idiotsikkre" ulltøfflan, som sikkert ikke e så idiotsikre når det kommer til den hær tøvsjura. Æi skal også kose mæi med de to siste nummeran av rom 123. De kom i posten i dag:) Sån går det når man fløtte og glemme å melde flytting til de som send ut baldet. Men e ikke så dumt egentlig, for no har æi TO hærlige nommere som æi kan kose mæi med samtidig:) Æi har også laga en hærlig kyllingsalat som æi skal ha til lunsj på jobb resten av uka.

I mårra ætter jobb skal æi reise til ei dame som hadde en del retrosengetøy å selge. Glede mæi masse til det. Håpe det blir en vellykka tur:)
Ha en strålanes kveld alle sammen.
Klæm

8 kommentarer:

 1. Tenk - glitrende jule bambier!!fiiiine!:)
  Jeg har sjøl ikke så mye julepynt - men litt blir det :)
  Kos deg med strikking - varmt drikke og beste bladet :)
  klem!

  SvarSlett
 2. For noen fantastiske lysestaker! Ser ut som at kvelden er reddet i Tøvsjurhuset i alle fall. Kos deg masse:)

  SvarSlett
 3. Herlig lysestake.. hvor finner man sånne?? =)

  Ha en fin daG=)

  SvarSlett
 4. Det lurer jeg også på, ja, hvor man får sånn finn soppstake : )

  SvarSlett
 5. Ååå, glitrende bambier! Herlig:))
  Jeg elsker Bambi ♥
  Nok julepynt du - pføy! Typisk menner vettu, man kan da ikke få nok julepynt:))

  Kos deg med kosekvelden:)

  Klem Line

  SvarSlett
 6. For en trivelig blogg du har, legger meg til som følger med en gang :) Ha en fin kveld videre:)

  SvarSlett
 7. Hei skjønningen!!

  Tuuuusen takk for superskjønne gaver!! Ble sååå glad!:D
  Så snill du er da!♥♥
  Vet ikke helt hva jeg skal si jeg... Men setter iallefall stor pris på flotte gaver og gode ord fra deg - og ikke minst setter jeg pris på DEG!!♥

  Klemmer,
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 8. Det er mye fin julepynt rundtforbi. Jeg er utrolig kresen på julepynt. Sikkert fordi jeg ikke er så glad i rødt overalt. Så har jeg ikke så mye pynt heller. Feirer så lite jul hjemme i huset så det har liksom ikke blitt helt til.
  Viktig med mange intelligenser! ;)

  SvarSlett