onsdag 1. desember 2010

Min julekrybbe!

I år har æi og lilletøvsjura fiksa litt på julekrybba våres som egentlig e kjøpt på jysk(og som æi sjøl ikke synes e værdens fineste) Æi har tadd en gammel oppbevaringsboks fra Ikea, tapetsert den med hærlige mønsterark kjøpt på smak i Sandnes. Den har også fått sæi en vimpelrekke og dikokule i taket. Og på taket har æi brukt litt stempel for å gjøre den litt mere spennanes.
En litt annerledes, men veldig tøvsjuraktig julekrybbe. Akkurat sån som æi like det!
Æi har også fått litt mere julepynt opp i tøvsjurstua. En fluesopp med snø-glitter på og en søt liten alv som sitt å slappe av ved siden av. De søte små bambian mine skal få røde sløyfer rundt halsen ætter kvært.
Snart får æi besøk av Nina, som e barndomsvenninna mi fra sætemoen, men som også har tadd til vett å flytta ned hit:) Tøvsjurmannen skal koke kakao og krem til oss, som vi skal kose oss med i kosesofaen. Æi skal tenne masse lys i huset og sette på julemusikk! En fin onsdagskveld trur æi detta blir:)
Ønske dåkker også en kjæmpefin kveld.

Klæm fra mæi til dæi:)

8 kommentarer:

 1. Det var jo en herlig halvt kjøpt, halvt laga julekalender! LIkte også soverommet deres veldig godt. Fint med tapeten og diktet på pipa. Flinke du!

  SvarSlett
 2. Super fin! Kos deg med venindebesøk ;-)

  Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

  Hilsen Carina

  SvarSlett
 3. ååå,hørtes ut som en perfekt onsdagskveld vennen..
  Kakao=ja takk :)
  Her diller jeg rundt,akkurat baka mange pepperkaker som har fått turkis dekor på seg..
  Bombe sa du? Jeg?? Turkist??
  *knis*

  SvarSlett
 4. Lækkert lækkert! En julekrybbe tror jeg sannelig jeg må skaffe meg jeg også! Kos deg med kakao!

  SvarSlett
 5. Hehe, discokule i krybba! Det var utrooolig kult! Mulig det ikke var så mye disco rundt Jesusbarnet da han ble født, men litt fest skader ikke!!

  :)

  Herlig julepynt du har funnet. Elser de bamiene.

  Ha en god natt, kjære deg.

  SvarSlett
 6. den ene julepynten etter den ene ramler ut av bloggen din:) Har en forkjærlighet for sopp og nisser jeg:) Julekrybba er et fint stilleben:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Før ei herlig julekrybbe :D:D:D

  SvarSlett
 8. Hei, så kjempefin julekrybbe. Ha en fin helg, klem fra Wilhelmine

  SvarSlett