tirsdag 25. januar 2011

Flamingo-skap!

For nåen innlegger tilbake kommenterete skjerstad et skap som sto i bakgrunn av et bilde, og ho lurte på om æi hadde vist detta fram før. Og det har æi vel egentlig, men for veldig lenge sia, og da va det heller ikke helt ferdig. Derfor tenkte æi at æi skulle vise det til dåkker i dag:)
Skapet e av Billy serien på Ikea. Billig og veldig enkel. Men e ikke mye som skal til for å gjøre det litt mere spennanes:)
Her har æi brukt dobbelsidig tape, flamingo innpakningspapir fra Panduro og to nye knotter.
Grønne knotter med kvite prikker på va litt mere spennanes enn de kvite og veldig enkle som va på fra starten av:)

Nærbilde av papiret. Veldig greit å feste det med dobbelsidig tape, for da e det så enkelt å bytte ut om man skulle bli lei av det som e inni.


Håpe dåkker har hadd en kjæmpefin dag , også ønske æi dåkker en fin kveld videre.
Klæm

16 kommentarer:

 1. Så bra at du tok meg på ordet ;) Nydelig var skapet ditt, jeg skimtet det i bakgrunnen og tenkte at dette vil jeg se mere av ;) Herlig papir ,og så praktisk at du kan bytte det ut . Men jeg hadde ikke gjort med det første i alle fall ;) Tusen takk for titten Tøvsjur !

  Kos deg i kveld
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint skap!! Moro å gjøre helt vanlige ting til sitt eget og mere spessielt! Og stilige firkanta tallerkner nederst da!! :D
  Ha en fin kveld du og! KLEM!

  SvarSlett
 3. Knallfin pimping av ikea skap:)
  Ønsker meg faktisk et slik et selv til stoffene mine.Praktisk med skap så støvet ikke legger seg.
  :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig smart påfunn, ble knallkult;-)
  Klem Elin

  SvarSlett
 5. Stiligste Billy skapet jeg har sett på lenge:)

  SvarSlett
 6. Superstilig! Jeg har lyst til å tapetsere skapet mitt hjemme, for bakveggen har blitt så sygg... Ikke så mye som skal til alltid ;)

  SvarSlett
 7. dette er fint altså:) Vi har også et sånt skap:) Det skal egentlig så lite til før skapet blir noe helt annet enn kjedelig hvitt:) Takk for tipset:) Kjempefint flamingotapet:)

  Ha en finkveld videre:) Fikk du mailen med adressa mi?

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 8. OOoooOOOooo lekkert! lenge siden jeg har lagt igjen en hilsen her nuh, så fine innlegg du har hatt! Elsker skapet og så smart med dobbelsidig tape!Kjempe fint på soverommet, ALLTID drømt om å sove i en insektsfri blomstereng under blå himmel. Dere er heldige!

  Fortsett med herlige innlegg, alltid like fint å komme innom deg.

  ;)

  SvarSlett
 9. Kjempestilig! Har mange gang vurdert det samme med mine Billy'er, men jeg har sååå mye stæsj inni dem at det ville bare forsterka rotete-inntrykket :D Men så er mine hyller mørke da :-(
  Det blir hvite med vitrinedører snart, slik som din! Men har du funnet noen fin belysning til den? Tips mottas med takk=)

  Og dymo...jeg som trodde de var unike mangelvarer... De har dem på Clahs :D

  Klem

  SvarSlett
 10. Herlig skap. Veldig lurt å ikke lime papiret på i tilfelle du går lei. Sånt liker jeg! Søte knotter også. Så kreativ og flink du er.

  Du når det kommer til bytting av stoff, så skal jeg ta en runde å se hva jeg har og hva jeg kan bruke hvor. Har ikke planlagt noenting, men vet at jeg hadde gjort det tidligere over hva jeg kunne sy. Nå er alt glemt. Litt dumt å bytte vekk stoff som jeg hadde planlagt å sy et plagg av. Men jeg kan ikke love at det blir med det første...ttt her i huset.

  SvarSlett
 11. Utrolig nydelig og lekkert, Også så gøy at det er så enkelt å fornye seg, ikke minst billig.

  SvarSlett
 12. Knallfint!! Så kreativ du er!!:)
  Og den nye `sidepynten` her fra Chabby Blogs var superlekker!

  Klemmer:)
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 13. Hei du...så fantastisk fint det ble da, super ide. ha en fin uke videre søte deg, koser meg så ille med bloggen din, mye fint å lese;)) Klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 14. Så stilig ;) Enkelt og greit å kunne skifte bakgrunn med humøret ;)
  Slettes ikke dumt. Jeg har et skap med stiftet tapet i. He he, kan jo også bytte hvis jeg vil. Men flamingo tapeten var jo så fargerik og stilig da ;)

  SvarSlett