onsdag 26. januar 2011

Ei pute!

Æi har sydd ei ny pute!
Va en tur innom fretex på lørdag når vi va i byen, og der hadde de posesalg. Fyll en pose for 150 kr! Æi kunne sikkert gådd i mange timer der inne å fylt pose etter pose. Men med en mann som ikke kan fordra å shoppe, og ei hvis tøvsjur(altså mæi) som hadde lova at det ikke skulle bli nå shoppetur, så blei det bare en ussel pose.
Æi tok med mæi et nydelig sengeteppe(trøkk dæi inn her om du vil se det) og dissa gamle broderian + denna her som æi har på puta.

Tulipanan mine har spronge skikkelig ut, og i dag måtte æi ta kniven fatt og beskjære de litt mere(vet ikke om man skal gjøre det egentlig) for de lå utover bordet de va blidd så lange. Blir aldri lei av å se på friske fargerike blomstre:) Og no kjenne æi at æi glede mæi masse til våren e her, og blomsterløkan i hagen begynne å springe ut:)

Tusen takk for mange koselige kommentarer på skapet mitt. Gøy at så mange lægg igjen spor hos mæi, det gjør det gøy å blogge:)
Ønske dåkker alle sammen en kjæmpefin kveld videre.

11 kommentarer:

 1. Så stilig pute du har sydd!
  Og så mange fine broderier du fikk tak i på Fretex:)

  SvarSlett
 2. Hei Kristine,

  Vi digger blogger din - og følger mye med, både store og små. Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre NIB kolleger på lik linje. Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

  SvarSlett
 3. Den puta va driiitkul, knaillfin sammensetning!

  SvarSlett
 4. Så flott pute du har sydd deg. Kult å bruke broderier. Jeg elsker friske blomster kunne bare ønske det var litt billigere. Da kunne jeg kjøpt friske blomster hele tiden.

  Hehe, det er ikke alltid lett og ha mennene med rundt i butikkene. Men men litt må de finne seg i.

  Klem fra meg til deg

  SvarSlett
 5. Guri så flott puta di var!
  Og for noen kupp du har gjort på Fretex..Jeg elsker gamle broderier, og blir så glad hver gang jeg finner noe på bruktbutikkene:)

  Klem fra Thea

  SvarSlett
 6. Den puta var smashings!!! Skikkelig kul!
  Dette salget fikk jeg høre om ETTERPÅ... herlighet.... jeg satt hjemme med lydbok på øret og durte på symaskinen, når jeg kunne vært på Fretex og hamstret.
  Jaja, neste gang? hehe..

  HA en super kveld!

  SvarSlett
 7. Så fin pute du har laget. :)

  SvarSlett
 8. Dyktige Tøvsjur-venn!
  Og tulipaner, ja de skal kuttes. Tulipaner vokser mye når de står inne i vann. De skal kuttes og stå i kaldt vann. Kuttes rett av, ikke skrått. Så ja, du har gjort det riktige. :)

  Tulipaner ja, me likes a lot!!

  SvarSlett
 9. nydelig pute, Tøvsjur:) Fine broderier du kuppa på Fretex:) Nå vet jeg også at tulipaner skal kuttes tvers av og settes i kaldt vann:) Man lærer sannelig så lenge man lever:)

  Klem på en onsdagskveld fra Trine:)

  SvarSlett
 10. Kjempfin pute, Tøvsjur!! Hørtes ut som et artig salg!:P
  Og veldig fin vase til tulipanene!

  KlemKlem
  Duse Pasteller

  ps: måtte le da du skrev om strikkeferdighetene dine i kommentaren til meg, hihi!
  men jeg hadde plutselig en maske for mye i dag jeg òg, så det kan fort skje! Men greit å oppdage det i tide;)

  SvarSlett
 11. Kjempetøff pute ;)
  Ja ikke alltid så lett når disse mennene skal være med på shopping, men du fikk jo fin fangst da.

  Ha en super duper dag ;)

  SvarSlett