mandag 17. januar 2011

Krydderhylle

For ei ukes tid sia kom en kompis av oss på besøk i tøvsjur-huset, og han hadde med sæi nåkka som han tenkte at æi helt sikkert ville ha (og så rett han tok) Han hadde nemmelig kjøpt en krydderhylle(eller skal æi egentlig kalle det krydderskuffer) og det passa ikke inn der han hadde tenkt den skulle være, så no kunne æi få den:) Snille snille Terje skal ta med sæi samboeren sin å flytte til lofoten for ett års tid(håpe virkelig ikke det blir lengre) og da driv han på å tømme leiligheta for ting han ikke treng mere.O g æi e jo helt klart overlykkelig over at denna her va en av dissa tingan. E den ikke fin?
No kan æi endelig ha glassan, fatan og bollan mine fra Rice framme så de kan stå å inspirere og glede hele dagen.(har også en lilla litt mindre bolle som skal stå oppå den blå og rosa, men den va i vask akkurat no)

Grytekluter som æi har fådd av bestemor. Synes dæm e så søte.
Litt gressløk i ei potte og blomsterløker som har begynt å spire, har også fått plass på hylla.
En gammel kakeboks og appelsinmarmelade boks måtte også få si en plass
Merke som står på hylla vise at det e norsk produsert. Det kan vi like:)
To søte små salt og pepper fugler passe på yndlingstea ine.
Hylla skal etter kvært,når vi pusse opp kjøkkenet få en anna plass, kanskje integrert i kjøkkeninredninga. Og planen e kanskje å male den i en anna farge, men e usikker på akkurat det. Ka trur dåkker?

I dag e æi hjæmme fra jobb med ei feber og hals syk jente. Ho har slokna på sofan, så no kan mamman slappe av litt. Ikke så greit når de små e syk og formen e dårlig.
Håpe dåkker alle sammen har en fin dag, og at kvelden blir like fin. Æi skal på jentekveld med venninner i dag. Det blir koselig.
Klæm fra mæi

12 kommentarer:

 1. åhhh for en herlig søt "krydderhylle"
  Fikk skikkelig mormorfølelse :P
  Søte heklede grytekluter også!

  SvarSlett
 2. Heldig! Den var kjempefin og passet helt perfekt inn hos deg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Herregud! *MISUNNELIG* :D

  SvarSlett
 4. Oj... Så heldig du har vært. Krydderhyllen var jo kjempe flott. Så masse fargerikt og flott du hadde oppå. Kjempe søte grønne fugler. Salt og pepper børser??

  Ha en strålende dag og håper vesla er frisk igjen ;)

  SvarSlett
 5. wææææ, for ei stilig hylle:) Og du har jo så mange fiiine ting å ha opå:) Kan sitte å se lenge på bildene dine og finner stadig noe nytt og vakkert:) Synes hylla er vakker som den er jeg da:)

  Håper litjTøvsjura bli frisk igjen snart, så god bedring til henne:)Mandagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 6. Nydeleg krydderhylle, og kjempefin blogg! Herleg dialekt!

  Fin dag til deg!

  SvarSlett
 7. Ååååh, *hopper opp og ned og fryder seg av misunnelse* hehe... En slik har jeg SÅ lyst på. er kjempestilig...
  Snill kompis! :)

  *god mandag i huset*
  klemmer :)

  SvarSlett
 8. FOR en herlig venn som bare gir deg en slik skatt! WOW! Heldige du!

  SvarSlett
 9. Hei på deg, så søt krydderhylle, husker farmoren min hadde en slik, flittig i bruk med all slags tørrvarer. Takk for koselig kommentar inne hos meg. Disse lyslyktene jeg kjøpte på Åhlens kostet 99 kroner, det var en rød prislapp, men vet ikke hva de har kostet før, de er jo bare så fine. Ha en fin uke søte du;) Klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 10. Så hedlig du er som fikk den krydderhylla. JEg jakter enda på den rette krydderhylla. Men ingen har dukket opp enda.

  Om du har lyst å bytte stoff, må du gjerne det. Er ikke alt jeg har like mye av, og favorittstoffene er jeg ganske gjerrig på....hehe såvidt jeg tør å klippe i det. Men har helt sikkert noe vi kan bytte ;)

  SvarSlett
 11. Å herremin for en FANTASTISK krydderhylle
  SÅ stor den var,så herlig nostalgisk..
  Gratulerer..
  &
  så mange kule ting du har oppå da..
  DIGGER salt/pepper pippippanne dine :)

  SvarSlett
 12. Å kjempekjekk hylle, grattis;-)
  Klem Elin

  SvarSlett