tirsdag 18. januar 2011

Mine puter!

En aldri så liten pute-utfordring surre rundt her i blogglandia for tia. Og æi tenkte at den måtte æi jo også hive mæi på. Utfordringa går ut på å vise fram de putan man har i stua si. Og her kommer mine.
De to første putan blei sydd i går når lille-tøvsjura sov(ho va hjemme fra barnehagen med feber) og de to andre har æi også laga, men for en stund sia.
Hekleputa va æi så heldig å fikk i bursdagsgave av mitt kjære søskenbarn og venninne Berit, mens den andre e kjøpt på Kids. De to avlange putan har æi laga sjøl.


Puter kjøpt på Ikea. Og her ser dåkker alle putan samla i kosesofan våres. E så deilig med en sofa som du kan synke ned i en hau med puter:) (sofan har enna ikke fått trekk og nåen strøk med maling, men må ta oss sjøl i naken å fikse det snart)
Da har dåkker sedd alle mine puter i stua. Og no vil æi sende utfordringa videre til alle dåkker som e innom bloggen min:)
Har lekt mæi litt med kameraet i dag. Prøve å ikke bare bruke de ferdiginnstilte programan som nærbilde og porterett( de som oftes blir brukt her i huset) Men i dag har æi prøvd å stille inn manuelt. Veldig mye mer gøy å ta bilder da. Må helt klart sette mæi litt mere inn i det etter kvært. Kordan gjør du når du tar bilder? Hvis du har speilrefleks, still du da inn kameraet sjøl?

E så hærlig når tulipanan har spronge ut! Blir glad av sånne fine ting:)

Ha en kjæmpefin kveld alle sammen. Min kveld skal tilbringes mest under et varmt pledd i tv stua trur æi. E litt frysen i dag.
Klæm fra mæi

18 kommentarer:

 1. Heisann!
  Så mange lekre puter!Masse deilige farger og mønstre:)
  Kjempefin blogg du har her, jeg følger deg videre jeg - for her er det jo masse inspirasjon:)
  Hilsen Andregasellen:)

  SvarSlett
 2. den er så søøøøøøt den med fugl på :) er det en lundefugl eller ser jeg helt skeivt? ligner litt på en pingvin og ;)

  SvarSlett
 3. Hei på deg, så fine puter, flotte farger, ha en fin kveld, klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 4. så fint med alle de nydelige putene samla:) Mine tulipaner har også sprunge ut nå, de er vakre i alle farger:)Her venter vi på Snøballkrigen og The Pacific på nrk1:)

  Klem fra Trine

  SvarSlett
 5. Hei på deg! Takk for nok en trivelig kommentar:D Så herlige puter du har da! Kjempekoselig sofakrok! Jeg er kald i kveld også, fyrer som en gal. Driver egentlig på syrommet mitt, men nå måtte jeg ha ei lita pause :) Ha en fortsatt fin kveld!! KLEM!

  SvarSlett
 6. Hei Tøvsjur :) En fin samling med masse fargerike puter .Det er ikke så greit å ta nærbilder i Skjerstad heimen for tida ,er for mørkt ute . Men jeg skal ta meg på tak og sette meg mere inn i det . Jeg er ikke så glad i bruksanvisninger He he ;) Du har fått til veldig vakre nærbilder :)

  Kos deg i kveld :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 7. Fantastisk samling med vakre puter :) Flink til å sy asså!
  Fine bilder du har tatt også - selv har jeg ikke speilrefleks.Ble litt for dyrt for meg gitt, samtidig som jeg etter å ha hørt med andre ikke er særlig vits om jeg ikke har peil.eller er intr.gå et fotokurs.LITT mye funksjoner for meg.Jeg driver fortsatt å lærer meg vanlig kamra jeg :) OG jeg er sikker på at man kan ta gode bilder med det også om man er intr.lære seg :)
  Ha en trivelig kveld!
  KLEM :)

  SvarSlett
 8. Heisan Tøvsjur
  Her var det ikke putemangel!!!
  Så mange frodige og flotte fargeklatter du har i sofaen!
  Herlig å sette farge på tilværelsen!
  Ha en god kveld!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. Hei du! Flotte, fargerike og personlege puter hjå deg da!! Du er flink!

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei på deg:)
  Så mange herlige puter du har, ikke mangel på farger der i gården nei, herlig :)

  Håper at alt går bra meg deg? Her går alt bare fint, jeg holder for tiden på med og pusse opp bordet jeg kjøpte...det blir såå fint ;) (synes jeg selv da hehe)
  Så til spørsmålet ditt, jeg jobber i sandvedhaugen ;)

  Ha en herlig kveld og morgendag
  KLEM :)

  SvarSlett
 11. Guri for noen fantastiske puter :D
  Du har så kul stil!! Jeg liker alltid ting jeg ser på blogger, men ender opp med en litt streitere linje hjemme hos meg selv. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er kanskje fordi det er litt vanskelig og komme i gang på en måte. I en mellomperiode blir det en litt merkelig blandings....hmm, litt sånn som det ser ut hos meg hahaha! Du har virkelig bare så gjennomført frodig og fargerik stil - me like!!!

  Og den krydderhylla....*dåne*

  Ha en fin & tøvete kveld :)

  SvarSlett
 12. Den lilla puten på øverste bildet var nuuuudelige!! :)

  SvarSlett
 13. Så masse eydlige puter du har=) Ha en fin dag=)

  SvarSlett
 14. Så freshe og flotte puter!!
  Deilig med så mange puter i sofa'n;))

  Ha en fiiin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 15. Så flotte puter du har. Stilige puter du hadde laget selv. Her jaktes det på nye puter men vet ikke helt hva jeg vil ha før jeg ser det så, det kan nok ta litt tid ;)

  Ja tulipanene var vakre. Jeg satt nettopp og tenkte at suen her kunne trengt noen flotte blomster ;)

  Ha en flott dag ;)

  SvarSlett
 16. Fytti katta så mange fine puter du har lagd! Her skal jeg komme innom oftere. Det flyter jo over av kreativitet. Takk for at du deler! :) Siw

  SvarSlett
 17. Oooh !!! Så mye kule puter !! Du er dyktig !!
  Skal ta bilde av mine så fort jeg får sydd de .. Forresten ; Jeg tenkte på deg da jeg så disse boksene inne hos AnnaJohanna ;

  http://annajohannas.blogspot.com/2011/01/ny-leverandr.html

  Klem

  SvarSlett
 18. Så utrolig fin sittebenken ble med putene! De skapte virkelig prikken over i´en.

  Carina ;-)

  SvarSlett