torsdag 3. februar 2011

Æi har kjøpt. Vil du...?

Ætter et besøk og gripende lesing inne hos Den gode feen har æi bestilt termokopper fra støtteforeninga fra kretsyke barn. En til mæi, og to som æi skal gi i gave til to som æi e kjæmpeglad i.( vil ikke si kem det e i tilfelle de e innom her å læs) Så hvis du kunne tenke dæi dissa nydelige koppan, eller kanskje en skål eller eggeglass/telys holder ,men også gi støtte til kreftsyke barn, så trykk dæi inn på sia dæmmes og bestill du også da vell!
Ordet kreft e et skummelt ord synes æi. Et ord som e forbunne med smerte og død. Og de fleste kjenne nok nåen, eller kjenne nåen som kjenne nåen som har hadd eller har kreft. Æi mista bestefarne min i kreft for nåen år tilbake. Og det e fælt å vite at de du e aller mest glad i skal lide så masse. Mi aller beste venninne helt fra æi gikk i barnehagen, har en tanteunge som ikke e gamle karen og han har også kreft , leukemi. Han fikk et tilbakefall no for ikke lenge sia, og har no begynt på ny cellegifts kur. Det e aldri greit å takle at nåen du e glad i har fådd denna skumle sykdommen, men det at små onger får den.. Ja det e helt for jævlig!( unskyld språkburket) De søte små skal ikke måtte lide på den måten, de skal ikke trenge å vite ka cellegift e, eller ka smerte på den måten e fornåkka.
Æi håpe og ber om at æi aldri må oppleve det som Silje sin bror,hans kone, og resten av familien oppleve no. Og æi vil sende de mange gode tanker, og et stort håp om at han Øyvind skal få bli helt frisk.
Inne på sia til kreftsyke barn fant æi detta røranesse diktet som e skreve av ei jente på 14 år. Vil dele det med dåkker også:

En dag skal jeg synes igjen.
En dag skal jeg skinne.
En dag skal jeg lyse.
En dag skal jeg vinne.
En dag skal jeg le.
Jeg skal aldri mer forsvinne.

Skrevet av Vilde Lenning, 14 år

Blei et langt og seriøst innlegg detta her. Men det e helt klart et tema som røre med mæi, og sikkert mange andre der ute.

Ønske dåkker en fin dag videre.
Og ta godt vare på de dåkker e glad i:)
Klæm fra mæi

4 kommentarer:

 1. Fine Tøvsjur-venn.
  Takk for gode ord hos meg.
  Og så gøy at du har bestilt kopper.
  De er så flotte, og så gode i bruk.

  Ha en fin dag, du vakre!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fantastisk!
  Og støtte foreningen for kreftsyke barn (SKB) er IKKE bortkastet... det kan jeg fortelle!
  Vår lille Kine fikk Leukemi da hun var 3 år og måtte ha benmargstranspantasjon! En forferdelig tid for oss alle, men støtten og hjelpen fra SKB fra første dag og frem til dags dato har vært og er STRÅLENDE;)

  De er bare så herlige de koppene du har kjøpt;)

  Ønsker venninnen din og hennes familie all lykke i verden ♥ Jeg ble lei meg da jeg leste dette, det blir jeg hver gang jeg hører barn har fått den forferdelige sykdommen - det er liksom ikke rett!

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Tuuuusen takk for den rørende hilsningen kjære venninna mi;-) Du e bare super!!!!!! E helt klart nåkka vi ska og vil støtte. Klæm fra mæi:)

  SvarSlett
 4. Tenk at du har lagt ut diktet mitt. Takk for det, det betyr mye! :)

  Klem Vilde Lenning

  SvarSlett