torsdag 21. juli 2011

trenger tips!

Æi og tøvsjurmannen reise på kjærestetur til London på mandag. Kjenne at æi glede mæi masse til en sån tur, bare vi to:) Vi skal være kjærester, holde i handa, kysse på åpen gate og flørte med kværandre...hehe :D
Men no træng æi nåen tips av dåkker som har vært i denna spennanesse byen før. Ka bør vi oppleve? Kor e det bra å shoppe interiørting? Finnes det nåen spennanesse marked vi bør få med oss? E det en liten og intim kafe, eller en artig restaurant som e verdt et besøk?
Hvis du har et lite tips blir æi kjæmpeglad for det:)

Så skal æi prøve å ta mæi sjøl i nakken å få igang bloggen min for fult etter sommerferien:)

Håpe dåkker kose dåkker masse.
mange klæmmer fra mæi;)

*bildan e forresten lånt fra nette en plass (googla london og fant dissa bildan)*

8 kommentarer:

 1. Hei! Så heldig du er som skal til London, det er min favorittby! Jeg synes Covent Garden området er veldig koselig. Fine butikker og kafeer. En filial av Cath Kidston ligger i Covent Garden, der har de masse fint. God tur! :)

  SvarSlett
 2. vi tok sånne "hop on-hop off"busstur.. var veldig greit.. :D Anbefales.. bare å google så finner du ut av hva det er og hvordan det fungerer.. :)

  SvarSlett
 3. hvor skal dere bo?=) Dra til Tottenham Coart road, ligger rett ved Oxford Street. Her finner du en del interiørbutikker oppover i veien.. Blant annet Habitat og Heal´s, Dwell, Lombok, Bo Concept osv..hvis ikke du har vært der før, sjekk her: http://www.streetsensation.co.uk/tottcrt/tcr_e2.htm
  En smule misunnelig kjenner jeg..:P

  SvarSlett
 4. http://w3.hakkasan.com/hanway-place er verdt et besøk, men det lønner seg å bestille bord. God tur!

  SvarSlett
 5. Åååå så romantisk med kjærestetur til London da:) Aldri vært der jeg heller, men sikkert fin plass å dra. Kunne tenkt meg dit jeg også.
  God tur og kos dere masse:)

  SvarSlett
 6. Gled dere :) er enig med hun som skrev over her at covent garden er koselig :) synes det å gå på marked er noe av d kosligste ved London, så vi anbefale camden market. Er virkelig min favorittplass i London :) portobello Roar og er også fint :) hvis dere skal være der tors, fre eller lørdag, (helst lørdagformiddag) ville jeg tatt turen til borough market, et matmarked i den gamle delen av London ved Themsen. Her er spennende mat og drikke i alle varianter og de deler mer enn gjerne ut smaksprøver :) det er et yrende liv med mange kafeer, puber og vinbarer i området. Dette er en plass londonerene tilbringer lørdagen så d er ikke sann superturistplass. God tur til verdens beste by :)

  SvarSlett
 7. Lenge siden jeg var der, men husker at Camden market absolutt er verdt et besøk. Spesielle bygninger, merkelige folk og masse rart til salgs. Hyde park er en fin plass for kjærestevandring og picnic ;) God tur!

  SvarSlett
 8. Der har jeg ikke vært, men jeg drømmer om å dra dit med mannen en gang :)'
  Håper du koser deg masse iallfall *klemmer*

  SvarSlett