onsdag 13. juli 2011

En liten hæmmelighet...


Sitt hær med en kopp te i hanna mi, og tænke at no vil æi fortælle dåkker det! Æi har hadde løst til å rope det ut med en gang æi fant ut den store hæmmeligheten min, men va nok mest lurt å vente litt... Men no e tia inne, og æi kan forklare kofførr bloggen min har vært så stille den siste tia. Kofførr formen mi har vært på bånn og kreativiteten min ikke har vært til stede.
Kroppen min har næmmelig hadd mer en nok med å la en lite spire få vokse fram:) Vi skal bli fire i familie! Æi e gravid! :) SItt hær å smile for mæi sjøl bare ved å skrive det på datan, æi e så glad:)
Va på privat ultralyd for nåen dager sia, og alt så bra ut med den lille i magen min, Va helt fantastisk å se det lille hjerte slå, armer og ben som sparka rundt, og å tænke på at detta skal bli VÅRES baby!
Formen min e enna ikke helt på topp, men æi har en god del fine dager. I dag e æi 12 uker og 3 dager på vei, og terminen min e 25. januar.
Håpe æi ikke har mista så alt for mange av dåkker fantastiske følgeran mine på denna sunda med bloggpause.

Ønske dåkker en strålanes kveld. Min skal tilbringes under pledde på sofan. E litt trøt og sliten.

Klæm fra mæi

26 kommentarer:

 1. Gratulerer masse og lykke til.

  SvarSlett
 2. Neiii, så utrolig koselig, GRATULERER! Det er jeg glad for å høre :) Da jeg ble gravid med Sofie, mistet jeg helt min kreative lyst (før jeg fant ut at jeg faktisk var gravid). Brukte flere måneder bare på å lese bøker og gjøre alt annet enn å være kreativ. Gnisten kom tilbake etterhvert is vangerskapet :)

  SvarSlett
 3. Gratulere så masse, det er trivelig nytt :)

  SvarSlett
 4. HI-HI:) Nå må jeg smiiile! Så koselig!!! Tenk det da! Heldige lille spiren inni magen som får deg til mamma! Jeg har tenkt tanken skjønner du. At det kunne være noe sånt som gjorde bloggen stillere enn til vanlig:) Håper formen din er stigende! God sommer! Klemmer til deg og lille magen:)

  SvarSlett
 5. Sååå koselig nyhet :D Gratulerer så mye!!! Nyt sommeren og gravidmagen ;)
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. HURRA! Gratulerer! :) Alltid veldig koselig å høre når noen er gravid, et mirakel hver eneste gang et lite menneske er på vei. Min blogg har vært stille lenge nå, men det har ingen slike herlige årsaker, bare jeg som er bloggelat. Ha en videre god sommer. :)

  SvarSlett
 7. Åhh, så herlig da du!!! Det var virkelig koselig å høre!!!:D
  Gratulerer til hele familien!!
  Har tenkt mye på deg og håpet at alt var bra.
  Har noe liggende hjemme hos meg som alrdiii har blitt sendt av gårde!!:/ Men nååår jeg kommer hjem fra ferien skal jeg skynde meg til posten!;)
  Håper formen kommer seg!
  Stor klem♥

  SvarSlett
 8. Gratulerer så masse!!!
  Det fine med å være følger er at man ikek kan glemme, du popper opp i mailen min som ett frisk vindpust!
  Kjempeglad på dine vegne, også håper jeg formen din blir raskt bedre.
  klem klem

  SvarSlett
 9. Oi, så utrolig flott!*smile*
  gratulerer så masse! MASSE!*smile*

  ...ønsker deg og dine (..og den lille i magen..*blunkesmil*) en flott sommer videre! Hå¨per formen blir bra, og at du bare kan nyte denne tiden!

  klem fra meg

  SvarSlett
 10. GRATULERER, Tøvsjur:) Og vet du hva? Jeg har faktisk tenkt du var gravid jeg, intuisjon heter det visst:) Gleder meg til å følge svangerskapet:) Tenker Litjtøvsjura gleder seg til å bli storesøster:)

  Pass på deg selv og ha en flott sommer:)
  varm klem fra Trine:)

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med den lille i magen! :) Jeg synes bloggen din var så koselig, så jeg legger meg likegodt til som følger. God sommer videre. Klem fra Kokosbollerina :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye med den lille i magen! :) Jeg synes bloggen din var så koselig, så jeg legger meg likegodt til som følger. God sommer videre, nyt dagene. Klem fra Kokosbollerina :)

  SvarSlett
 13. GRATULERER SÅ MASSE, har faktisk vært inne på tanken om det kunne være noe slikt som var på gang. Utrolig koselig. Nå må du bare nyte sommeren og tiden som gravid. Guri for en spennende tid du går i møte.

  Gratulerer igjen.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 14. Gratulerer så utruleg mykje! :) Så koseleg :) Og eg du og har termin nesten samtidig! :) Eg er 13,4 på veg, og har termin ca. 17. januar :) Ooo, glede å få fleire deilige knøtt til Sandnes! :)
  Ønskjer deg mykje lukke til framover, og til å følgje deg òg i svangerskapet :)
  God gravidklem :)

  SvarSlett
 15. Ohh har hatt det på følelsen =) Gratulerer så mye, ønsker deg et strålende svangerskap =)

  Klem

  SvarSlett
 16. Takk for noen fine ord inne hos meg. Også må jeg bare si at jeg har savnet deg litt, her i bloggland. Takk og lov for at det bare er derfor du har vært litt fraværene her inne, at et liv ligger inni deg og lurer, vokser og gjør seg klar til å komme til denne verden vår, din, deres verden! Oh lykke.
  Jeg gleder meg til å dele denne fine tiden med deg (siden jeg håper jo at du kommer tilbake for fult.. ihvertfall nesten..med innlegg og slikt. hehe)
  God helg til dere!!
  Jeg smiler med deg.
  Klem BlandetLoft

  SvarSlett
 17. Jaaaaaaaa, jippiiiiii :)
  *hopper opp og ned med tårer i øynene*
  Så kjekt da! Gratulerer så mye...

  *mange klemmer*

  SvarSlett
 18. Så herlig! Gratulerer så mye!! Skjønner godt at du tok en liten pause..de første månedene kan være tøffe med kvalme og trøtthet:)

  Kos deg i sommer med den voksende magen<3
  Klem

  SvarSlett
 19. Næmmen så kjekt!!
  Gratulera sååååå masse! :o)

  SvarSlett
 20. Så koselig :D GRATULERER :D Wiiiiii :D

  SvarSlett
 21. Gratuler så masse med en spire i magen!!!!! Så utrolig koselig!!!
  Håper formen din blir bedre og du får et fint svangerskap videre:)
  Klem Linn

  SvarSlett
 22. Å, Gratulerer så mye! Håper dere hadde en knallfin kjærestetur til London, og at formen er stigende. Klem Kristine

  SvarSlett
 23. Fantastiske nyheter!! Gratulerer så masse til deg! - håpar formen kjem seg no då, når du er over dei første magiske 3 månadane..;-) Og god, god tur til London! Kos deg!

  Klem

  SvarSlett