fredag 28. september 2012

Søvn, ka e det?

No e kl snart sju på lørdags mårra og æi har stått opp for leeenge sia.Lillebror-tøvsjur har bestemt sæi for å ikke sove på natta, så her har vi hadd det gåanes sia kl tre i natt.. Kl tre!!!! Har ikke hadd blund på øye sia da! Kjenne at kroppen ikke helt fungere enna,men satse på at den våkne opp snart.
Akkurat no sitt æi og kose mæi med en smoothie.Tenke at en god start på dagen må jo være å få i sæi massefrukt og bær:)

Og lillebror-tøvsjur, han kose sæi med havrefras fra epleboksen.  Kjempestas å få spise fra den. 
Rart at han kan være så opplagt etter så lite søvn.


Så må æi bare fortælle en skikkelig gladnyhet:
Stoff og stil kommer til Stavanger!!!!!!!
*lykke*

Ønske dåkker en strålanes lørdag alle sammen!

3 kommentarer:

 1. En kan vel ikke annet enn å smelte av det smilet til lillegutt da :)) Men, off.. kl 3 er alt for tidlig!!! Håper du får sjangs til en liten hvil i løpet av dagen.

  Kjempefin blogg du har! Her må jeg bli en stund :)

  God lørdag (selv om det nok er fryktelig lang for din del...) ønskes deg!

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for alle koselige kommentarer i det siste! Her har dagene flydd unna, men endelig har jeg tid til å skrive tilbake :) Men guri malla så lite søvn du får for tida da, da hadde jeg nok blitt sprø :) Håper du får tatt igjen litt søvn iløpet av helga. Loppene kommer på bloggen i morgen. Rakk ikke ta bilder i dagslyset :) Ha en fin lørdagskveld! Her er det tv og sofa som står på programmet :) KLEM.

  SvarSlett
 3. Uff ja, kjenne litt for godt til det der med lite søvn.. Og så når sjarmtrollet endeleg får roa over seg og vil sove, så er mor lys våken og får ikkje blund på auget i det heile. Det er då støvsugaren får gjennomgå :)
  Men det skal seiast at etter fylte 8 månader, så vart det endring i heimen. Då fann Emilguten ut at det faktisk gjekk an å sove om natta ;) Og godt var det :)
  Lukke til vidare, håpar søvnen snart vert rutine :)
  Klem, KristiN

  Stoff & Stil + Stavanger = genialt :)

  SvarSlett