fredag 29. oktober 2010

Julestæmning no allerede!?!

Ja æi må bare innrømme det. Julestæmninga e kommen siganes inn på mæi de siste dagan. Æi har læst julemagasiner og fått masse inspirasjon til å lage julepynt og julegaver. Æi har kjøpt julenisseskum og drokke kako med kræm i. Huff kordan skal det hær ende opp i desember? Håpe bare ikke julestæmninga dør ut før adventstia kommer.
Det hjælp sikkert heller ikke så mye på at 'æi sitt å høre på julesang på you tube med kråkesølv:) Hvis dåkker vil høre en helt nydelig værsjon av sangen:vi tenner våre lykter når det mørkner, så trøkk her. men æi advare: julestæmninga snik sæi på da:)
Æi trur æi må ha værdens snilleste tøvsjurmann! Han e så god og snill og tar godt vare på mæi:)
I dag følte æi at han fortjænte en bukett med roser, bare for at han e den han e!
Æi kutta du opp i forskjellige lengder og satte de rundt omkring i huset, i de små vasan våres. Koselig med roser i hus:)
I forje innlegg skreiv æi om det æi likte aller bæst, og det va å kosemose med lilletøvsjura mi. Tenkt æi måtte vise dåkker et bilde av ho rett ætter at vi har kosemosa:) Ho synes det e så gøy, først litt kos også hærjing:) Hærlig!
No sitt æi å kose mæi med x factor og pepsi max. Ætterpå skal symaskina få sy litt:)
Ha en fin kveld.
klæm12 kommentarer:

 1. Heija:)
  Hærlig blogg du har! En godtepose, her på Moen har vi dukket ned i Halloween feiringa for ikke å gå rett i julestemnings fella hehe. Er ikke lett og holde skum nisser og marsipan grisen på avtand...
  God helg!
  *Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig kjekt å få tittet litt rundt i bloggelandet igjen:) Alltid så koselig å stikke innom deg! Du skrev i en av kommentarene dine at du ikke visste at jeg bodde i området: Bor du også her??? I had no idea! Jeg bor ute på Randaberg hvis du veit hvor det er? Du da?

  Veldig god ide med de små vasene! Ha en god fredagskveld!

  SvarSlett
 3. Åh! Di...di.... tøvsjur! JUL assa? Nei nei nei...galskap!!! :D Men jeg kjøpte faktisk sesongens første klementina i dag (OG en boks billige pepperkaker tsk tsk) - så snart går jeg vel i fella jeg også! Kos deg med julestemninga, så lenge den varer :P

  SvarSlett
 4. Herlige jente du har. Her kommer nok ikke julestemningen inn før den må. er nok litt rar sånn jeg. Så før Desember er det lite julestemning her i gården.

  Ble litt skuffa over linsa. skulle ønske en kunne ta bilde enda nærmere....ja ja sånn kan det gå når en ikke har peil.

  SvarSlett
 5. X-faktor og pepsi max er akkurat det kvelden min har bestått av også... Og en liten heklenål:)

  Men julestemningen, den nekter jeg å slippe inn helt enda :P

  Håper du får en strålende helg!

  SvarSlett
 6. KOs deg med julestemning og symaskin! God helg:O)

  SvarSlett
 7. Jeg har også julestemmning og gleder meg helt villt til jul. Det blir så deilig. dette er første julen på lenge hvor vi slipper å reise avsted. Det er så mye lettere nå når vi bor nærmere familien.

  Datteren din er nydelig. Kan tenke meg du koser deg med henne.

  Ha en flott helg.
  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 8. Hei du , så fin blogg du har, jeg sitter også her med juleskum og julebrus. Var på Ikea i går og hadde lyst å shoppe villt med julepapir og julepynt...men får vell vente litt...koser meg med KK`s julemagasin så lenge. Ha en fin helg. Hilsen Wilhelmines blogg.

  SvarSlett
 9. ...legger meg til som følger også jeg;-))

  SvarSlett
 10. Juleskum er en slager. Yum. Og det er jo snart 1. november også :D Absolutt ikke for tidlig.

  SvarSlett
 11. nyydelig lille tøvsjura di er, så søøøt!

  Har ikke helt julestemning her omdagen men når jeg leser et slikt koselig innlegg så kjenner jeg at den ikke er så langt unna likevel.

  GOD søndag til deg og dine.

  SvarSlett
 12. Heisan Tøvsjura!
  Så fin og sprudlende lille-tøvsjura er! "Kosemose" er et uttrykk jeg faktisk bruker også når jeg "stjeler" eller får klemmer av Gutta boys.
  Så fint du skriver om mannen din, fint å sette pris på hverandre!
  Jeg har nok ikke fått noe julestemning enda, må jeg medgi...selv om jeg har sydd en del juleting til lille nettbutikken.
  For meg har vi nesten akkurat avsluttet sommeren....
  Ha en fin Halloween-søndag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett